YouTube TV, Dünya Kupası Sırasında Yaşanan Kesinti Nedeniyle 1 Haftalık Ücretsiz Yayın Yapacak

15
4
4
2
1
YouTube'un ülkemizde aktif olmayan yayın uygulaması YouTube Tv, Hırvatistan - İngiltere karşılaşması sırasında sorun yaşayan izleyicilerine bir haftalık ücretsiz yayın sağlayacak.

Tüm dünyanın gözü Rusya'da oynanan Dünya Kupası mücadelelerine çevrilmiş durumda. Turnuvanın yarı final mücadelesi olan Hırvatistan - İngiltere maçında, YouTube TV izleyicileri kısa bir süreliğine de olsa bu heyecandan mahrum kaldılar. Mücadele sırasında bir sorun yaşandı ve çok geçmeden YouTube tarafından düzeltildi ancak futbolseverler haklarını aramaya devam ettiler.

Yapılan şikayetler sonrası YouTube, mağdur olan kullanıcılar için bazı hamleler atma kararı aldı. Hizmet kesintisinden etkilenenlerin çoğu, tazminat olarak bir haftalık ücretsiz hizmet için söz veren e-postalar aldıklarını belirttiler. Yaşanan kısa bir kesinti sonrasında elde edilen 1 haftalık ücretsiz hizmet, kullanıcıları sevindirmeyi başardı.

YouTube, kesinti sırasında maçı izleyen kullanıcıların e-posta kutularını kontrol etmelerini istedi. Sadece şikayet edenlerin e-postayı alacağı veya etkilenen herkese 1 haftalık ücretsiz hizmetin verileceği ise kesinleştirilmedi. YouTube hangi paketi kullandıklarına bakılmaksızın, Hırvatistan - İngiltere maçını tüm kullanıcıların ücretsiz olarak tekrardan izleyebileceklerini açıkladı.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/07/13/youtube-tv-offering-week-free-service-make-world-cup-outage/
15
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
4
4
2
1