YouTube TV'nin Son Zamanlarda Sık Sık Çökmesinin Sebebi Dünya Kupası mı?

11
2
2
2
1
Eğer YouTube TV üzerinden güzel bir hafta sonu geçirmeyi ya da gece cips kola çekirdek üçlüsüyle harika bir seyir zevki yaşamayı düşünüyorsanız, bazı sürprizlere hazırlıklı olmanız gerek. Çünkü YouTube TV’nin başı şu aralar çökme olaylarıyla belada.

Dünyanın en büyük çevrimiçi multimedya platformu olan YouTube, kendi servislerinden olan YouTube TV ile ilgili son zamanlarda oldukça büyük çökme raporları almaya başladı. Bazı kullanıcıların sistemde meydana gelen bu hatalar sebebiyle sisteme giriş yapamadıkları, bazılarının ise giriş yapsa bile yedeklediği, kaydettiği içerikleri görememesi gibi çeşitli çökme raporları YouTube’un gündemini bir hayli meşgul ediyor.

Outage verilerine göre, normal zamanlarda her gün en az 100 kullanıcı Google’a hata raporu gönderiyordu. Şu sıralar ise bu raporlama miktarı 2000’e ulaşmış durumda. Bu rakamları en son Mayıs ayındaki NBA finallerinde görmüştük. Şu sıralar Dünya Kupası etkinliğinin gerçekleşmesi, akıllara YouTube TV’nin bu tarz organizasyonlara karşı alerjisi olduğu şüphesini getiriyor. Google’a göre ise yaşanan bu çökmelerin sebebi sistemde yapılan bazı iyileştirme çalışmaları.

Google, yaptığı açıklama ile bu sorunların çözüldüğünü ve kullanıcılarının hatasız şekilde platformu kullanabileceğini belirtiliyor. Bazı durumlarda ise yaşanan hataların düzelmesi için cihazınızı yeniden başlatmanız gerektiğinden, sistem düzeltilse bile restart işlemi yapılmadığı için güncel durumu göremeyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/06/29/youtube-tv-many-subscribers-google-working/
11
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
2
2
2
1