YouTube TV, Bir Dönem Spartacus'ü Yayınlayan Starz'la Anlaşarak 14 Yeni Kanal Ekledi

8
2
2
0
0
Youtube'un yaklaşık 2 senedir kullanımda olan Youtube TV platformuna, Amerika'nın en büyük kanallar zincirinden Starz'ın 14 yeni kanalı eklendi.

Youtube, çevrimiçi televizyon dünyasına adım atalı neredeyse iki sene oldu. Her ne kadar platform henüz beklendiği kadar yüksek bir performans sağlayamamış olsa da aslında oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak platformun ülkemizde hala kullanım dışı olduğunu da söylemekte fayda var. 

Youtube TV'nin dünya genelinde kullanıma sunulmamasının sebebi ise aslında hala geliştirilme aşamasında olması. Son olarak ise Amerika'nın en büyük medya şirketlerinden biri ve 14 yeni kanalı Youtube TV'ye eklendi. Starz, Starz Encore ve Starz Encore Westerns'inde arasında bulunduğu kanallar artık Youtube TV üzerinden izlenebilecek.

“American Gods”, “Sweetbitter”, “Black Sails” gibi son dönemde oldukça popüler hale gelmiş pek çok dizinin de yayınlandığı bu kanallar, 9 dolarlık bir ek ücret karşılığında premium kanallar arasında sunulacak.

YouTube TV, şu an ABD'de 40 dolarlık bir abonelik ücreti karşılığında kullanılıyor ve tek hesaba 6 kişiye kadar kullanım hakkı sunuluyor. Dolar üzerinden değerlendirirsek, ücret neredeyse 200 liraya denk geliyor. Neyse ki Youtube TV, dünya genelinde sunulduğunda, ücretin değişiklik göstereceğini belirtmiş. Yine de 40 doların ABD'de Netflix'e 9 dolar veren kullanıcılar için bile fazla olduğunu söylemek mümkün.

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/06/19/starz-launches-14-channels-on-youtube-tv/
8
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
2
0
0