Büyük Ekranlar için YouTube Uygulamaları Güncelleniyor!

0
0
0
0
0
Oyun konsolları, video akış cihazları ve akıllı TV'ler gibi farklı platformlardaki YouTube uygulamaları küçük ama önemli bir güncelleme alacak.

Masaüstünden mobile birçok cihazda vazgeçemediğimiz YouTube’un TV’lere özel uygulamaları güncelleniyor. YouTube’un mobil platformlar dışında desteklediği ve uygulama sunduğu birçok platform yer alıyor. Bunların arasında bazı akıllı TV platformları, Roku gibi video akış cihazları, oyun konsolları ve Chromecast bulunuyor. 

Bu platformlardaki uygulamalarında basit ama etkili bir güncellemeyi bugün sunması beklenen YouTube, kullanıcı deneyimini artırmayı ve video paylaşım sitesi üzerindeki işlemleri kolaylaştırmayı amaçlıyor. Yeni düzenlemede YouTube uygulaması açıldığında ekranın sağ üst kısmında birçok farklı içerikten oluşan sekmeler yer alıyor. Böylece kullanıcılar spor, haber, komedi,  müzik ve eğlence gibi birçok farklı başlığa sahip içeriğe daha kolay ulaşabiliyor.

Sekmelerin altında ise alt seçim kategorileri bulunuyor ve her bölümün kendi içinde en çok izlenenleri ve popüler videoları gösteriliyor. YouTube’un büyük ekranlı cihazlar için geliştirdiği uygulama ekibine liderlik eden Sarah Ali yeni algoritmada gerçekten aranan ile ilgili ve yeni videoların gösterilebilmesi geliştirdikleri algoritmaya çok zaman harcadıklarını belirtiyor. Bakalım YouTube’un yeni büyük ekran uygulaması kullanıcıları memnun edecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0