YouTube'un 'Katil Palyaçolar'ı İngiltere’yi Bastı!

2
0
0
0
0
YouTube'dan etkilenen bazı İngilizler, Palyaço kıyafetlerine bürünerek vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyorlar.

Bu günler İngiltere’de hareketli anlara sahne oluyor. Amerikan YouTube kanallarından etkilenen bazı İngilizler, Palyaço kıyafetlerine bürünerek vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyorlar. Ellerinde kesici delici aletler, pompalı tüfeklerle yollarda veya çalıların arasından fırlayarak karşılaştıkları insanlara korku salan katil palyaçoların sayısı o kadar arttı ki, artık polis dahi bunlardan bıktı.

Son 3 günde yalnızca Kent bölgesinde 59 tane “sokakta dolaşan katil palyaço” ihbarı yapıldı.Komiser Julian Bennett basın toplantısında, tutukladığı bazı palyaçolardan üç tanesinin suç sayılabilecek eylemler yaptığını ileri sürdü. Northumbria polisi de bazı kıyafet dükkanlarına çocuklara palyaço kıyafeti satmamaları konusunda tavsiyede bulundu.


Yerel bir kostüm firması ise reklamını yapmak için Batman’i sokağa salarak bu işten payını almanın derdinde. Facebook sayfasından “Katil Palyaço dikkatli ol, Batman şehrimizde” iletisini paylaşan Cumbria Superheroes firması, öte yandan çocuklara güven vermeye çalıştı.

Bonus

Kaynak : http://mashable.com/2016/10/12/batman-creepy-clowns-uk/#Bt4QnUeAPqqf
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0