YouTuber Alper Rende’nin 'Sar Başa' Filminin Fragmanı Yayınlandı

80
36
21
6
5
YouTuber Alper Rende’nin 'Sar Başa' Filminin Fragmanı Yayınlandı
Enes Batur, Kafalar ve Oha Diyorum’dan sonra bir YouTuber daha beyaz perdeye adımını atıyor. YouTube’da 2,1 milyon abonesi bulunan Alper Rende, Sar Başa isimli komedi filmiyle vizyona girmeye hazırlanıyor. 23 Ağustos’ta açılışını yapacak olan filmin kadrosunda ise Alparslan Özmol, Ali Biçim, Kemal Can Parlak (Kendine Müzisyen), Naz Frambuaz gibi isimler yer alıyor.

Günümüzün popüler video izleme platformu olan YouTube, kurulduğu günden bu yana büyümeye devam etti ve artık kurumsal şirketlerden ufak ekiplere kadar birçok kişinin para kazandığı bir yer hâlini aldı. YouTube'da içerik üretenler, artık çok büyük kitlelere hitap etmeye başladılar ve ülkemizde olduğu gibi dünyanın birçok ülkesindeki bu platformun dışında da iş yapmaya başladılar.

İçerik üreticilerinin bu platformdan en çok geçiş yaptığı alan ise beyaz perde oldu. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de büyük kitlelere sahip kanal sahipleri, kendi sinema filmlerini çekmeye başladılar. Ülkemizdeki içerik üreticilerinden bu yola adım atan isimler arasında Enes Batur, Kafalar, Oha Diyorum gibi isimler bulunurken bunların arasına bir yenisi daha katılıyor: Alper Rende.

YouTube’da 2 milyondan fazla aboneye sahip olan kanal, genel YouTuber filmlerinde olduğu gibi komedi temasıyla beyaz perdeye adım atıyor. Alper Rende’nin YouTube kanalında fragmanını paylaştığı Sar Başa adlı filmin oyuncu kadrosunda Ali Biçim, Kemal Can Parlak(Kendine Müzisyen), Naz Frambuaz, Alparslan Özmol yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise 23 Ağustos 2019.

80
36
21
6
5
Emoji İle Tepki Ver
80
36
21
6
5