Bir YouTuber, eBay'den Satın Aldığı Lazer ile Metali Aşındırdı

30
4
4
2
1
ABD’li bir YouTuber, eBay’den satın aldığı dövme silme lazerinin gücü karşısında şaşkınlığa uğradı. Dövme silme cihazı o kadar kuvvetli ki, binlerce derece sıcaklıkta eriyebilen metale dahi zarar verebildi.

eBay’den dünyanın en ilginç nesnelerini satın alabilirsiniz. Satın alınabilecek ilginç eşyalar listesinin üst sıralarını zorlayacak yeni bir cihaz ile karşı karşıyayız. Zira bu “30 milyon watt gücünde dövme silme lazeri" adlı cihaz, eBay’de satılan en ilginç ve tehlikeli cihazlar listesinin ilk sıralarında yer alabilir. 

ABD’li YouTuber Drake Anthony, 30 milyon watt gücündeki dövme silme cihazından satın aldı ve cihazı denediği videoyu aboneleri ile paylaştı. Anthony, paylaştığı videoda, ilk olarak dövme silme cihazı ile bir dövme siliyor. YouTuber, dövme silme işleminden sonra kolunda kalan izleri de videoda gösteriyor. 

Dövme silme lazeri ile metaller dahi aşındırılabiliyor

30 milyon watt dövme silme cihazı

Dövme silme aletinin tehlikeli gücü ise bundan sonra ortaya çıkıyor. Anthony, dövme silme makinesi ile 3.400 derece santigrat derecede eriyen bir metalde dahi iz bırakılabildiğini gösteriyor. Ünlü YouTuber, dövme cihazını birçok metal üzerinde denedi ve cihazın metallerin hepsinde iz bırakabildiğini gördü.

Kameraların sensörleri, bir lazer ile kolaylıkla zarar görmezler. 30 milyon watt gücünde olduğu söylenen dövme silme cihazı ise Drake Anthony’nin Sony marka kamerasının sensörüne zarar verebildi.

30 milyon watt gücündeki dövme silme cihazının videosu

Kaynak : https://gizmodo.com/youtuber-buys-a-laser-on-ebay-thats-so-terrifyingly-pow-1840399025
30
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
4
4
2
1