Ön Kısmı Tamamen Kaplayan Ekranı ve 9 Kamerasıyla Konsept iPhone 12 (Video)

38
11
9
6
5
Ortaya çıkan sızıntılara göre iPhone 11 serisi cihazlar, büyük yeniliklerle piyasaya sürülmeyecek. Yeni yayınlanan bir iPhone 12 için konsept videosu, kullanıcıların Apple'dan bekledikleri bazı radikal değişikliklere yer veriyor.

Apple'ın yazılım geliştiricileri için düzenlediği WWDC 2019, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek. Ancak bu konferansta donanım duyuruları görmek pek muhtemel değil. Her zamanki gibi Apple, bu Eylül ayındaki ayrı bir etkinlikte iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'in yeni serilerini duyuracak. Ancak birkaç yıldır olduğu gibi bu sene de cihazların çoğu ayrıntısı ortaya çıktı.

Bu bilgilere göre 2019 iPhone serisi, en son nesil iPhone'larla neredeyse birebir aynı görünüme sahip olacak. iPhone 11 ve 11 Max'ta üçlü arka kamera iPhone 11R'de ise çift arka kamera olacak.

BGR.com'un yayınladığı bir videoda 9 kameralı ve tam ekran iPhone 12 konsepti render'ları görünüyor. Apple'ın bir sonraki nesil için bu tasarıma yakın bir iPhone piyasaya sürdüğünü görmek, Apple hayranları açısından sevindirici olabilirdi. Bazı telefon üreticileri, Apple'ın iki yıl önce öncülüğünü yaptığı çentik tasarımını kaldırmak için çalışmalar yürütüyor. Samsung Galaxy S10'un Infinity O ekranı ve OnePlus 7 Pro'daki pop up ön kamera, bunlardan bazıları. Konsept tasarımın gösterildiği videoda, Samsung'un Infinity O ekran tasarımına benzer bir ön panel görünüyor.

Videoda görüldüğü üzere tek değişiklik tasarımda değil. Konsept iPhone videosunda önde iki, arkada yedi olmak üzere toplam dokuz kamera bulunuyor. (Nokia 9 PureView, iki ay önce altı kamerayla piyasaya sürülmüştü.) Her şeye rağmen Apple hayranlarının 2019'da olmasa bile 2020'de çıkacak iPhone'lar için büyük şeyler görmek istediği açık.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/16/iphone-12-video-render-nine-cameras-apple/
38
11
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
38
11
9
6
5