Zack Snyder's Justice League'den Siyah Kostümlü Superman Paylaşıldı

32
3
1
1
1
DC Sinematik Evreni'nin en tartışmalı filmi olan Justice League'in Zack Snyder versiyonuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Filmden paylaşılan bir kesitte, sinema sürümünde görülmeyen siyah kostümlü Superman görülüyor.

Ne gişede ne de hayranların gözünde rakibi Marvel Sinematik Evreni kadar başarılı olamayan DC Sinematik Evreni'nin en tartışmalı filmlerinden bir tanesi de 2017 yılında gösterime giren Justice League olmuştu.

Filmin yönetmenlik koltuğunda oturan Zack Snyder, kızının intiharı sonrası projeyi terk etmiş ve onun yerine Marvel filmlerinde de yer almış olan Joss Whedon getirilmişti. Filmin aldığı olumsuz eleştiriler sonrası Snyder, kendisinin çektiği filmin bu olmadığını söylemiş ve tartışmaların fitilini ateşlemişti.

Siyah kostümlü Superman

Ünlü yönetmenin tartışmaların fitilini ateşlemesi sonrası 'Justice League: Snyder's Cut' gündeme gelmişti. Filmin yapımcı stüdyosu olan Warner Bros. ise tartışmalar sonrasında Zack Snyder's Justice League filminin kendi platformu olan HBO Max'te yayınlanacağını duyurmuştu.

Cumartesi günü düzenlenen JusticeCon'da filmden ufak bir kesit yayınlandı. Yayınlanan bu kesitte, Henry Cavill'ı siyah Superman kostümüyle görüyoruz ki bu kostüm filmin sinema salonlarında yayınlanan sürümünde yer almıyordu.

cyborg

Sahnede, Superman'in Batman'in göl evine varışını görüyoruz. Jeremy Irons tarafından canlandırılan Alfred Pennyworth, bir araba üzerinde çalışırken Superman tarafından ziyaret ediliyor. Superman, "Sanırım sen Alfred'sin" diyor ve sahne burada sonlanıyor.

JusticeCon'daki tek gelişme bu da değildi. Cyborg karakterini canlandıran Ray Fisher, yeniden çekimleri yapan Joss Whedon'ın setteki istismarcı davranışları konusunda konuştu. Fisher, Whedon'ın devam eden soruşturmadan "korktuğunu" ve eğer ki kendi söyledikleri doğru değilse kendisini dava edebileceğini dile getirdi.

Ayrıca Zack Snyder, filmle ilgili bir gelişme paylaştı. Ünlü yönetmen, Zack Snyder's Justice League filminde Joss Whedon'ın görüntülerinin kullanılmayacağını söyledi. Film, önümüzdeki senenin ilk yarısında HBO Max'te seyircilere sunulacak.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/snyder-cut-superman-black-suit-clip-scene-justice-league
32
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
3
1
1
1