ZenMate’ten Türkiye’deki İnternet Erişimi Sıkıntısıyla İlgili Dikkat Çekici Paylaşım

1
1
0
0
0
Dünyanın en popüler VPN programlarından olan ZenMate, Chrome eklentisi üzerinden dikkat çekici bir bildirimde bulundu.

Malumunuz, bugün ülke genelinde yaşanan internet erişimi sıkıntısından muhakkak haberiniz vardır. Başbakan Binali Yıldırım, öğle saatlerinde yaptığı açıklama ile bunun bilinçli olarak, güvenlik maksadıyla yapıldığını açıklamıştı. Türkiye’de yaşanan olayları yakından takip eden ve muhtemelen -özellikle bugün- artan kullanıcı sayısına bağlı olarak ünlü VPN uygulaması ZenMate, Chrome eklentisi üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Biraz önce atılan bildirimde Türkiye’deki gelişmelere vurgu yapılarak şu cümleler kullanıldı: “Türkiye’de Facebook, Twitter, Whatsapp, YouTube, Skype ve Instagram erişimi engellendi. Bilgi alma hakkınızı özgür bırakmak için ZenMate yükleyerek telefon ve bilgisayarınızda aynı anda kullanabilirsiniz.

Biz de bu anlamda, gün içerisinde hem masaüstünde hem de telefonunuzda kullanabileceğiniz bazı VPN uygulamalarına dair haberler paylaşmıştık. ZenMate, elbette her iki listemizde mevcuttu. Eğer denk gelmediyseniz, hazırladığımız paylaşımlara mobil - PC bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0