ZenMate'den Açıklama: Türkiye’de VPN Şirketlerine Erişim Yasağı Getirildi!

9
1
0
0
0
ZenMate'den Açıklama: Türkiye’de VPN Şirketlerine Erişim Yasağı Getirildi!
Birkaç gün önce Türkiye’de sosyal ağlara getirilen erişim engelini bildirim atarak haberdar eden ZenMate, bu sefer direkt kendilerini ilgilendiren bir konuyla ilgili açıklamada bulundular.

Geçtiğimiz haftanın son günlerinde ülkemizde yine bir internet krizi yaşanmıştı, hatta bu seferki öncekilere oranla çok ciddi boyutlardaydı. Öyle ki iş, Türk Telekom’un mobil interneti uzun süre kesmesine kadar gitmişti. Daha sonra BTK’nın operatörlere talimat göndererek VPN servislerinin kapatılmasını istediği iddia edilmiş, kurumun yaptığı son dakika açıklama ile bu iddia yalanlanmıştı. ZenMate ise Facebook’taki Türkiye ayağından bir paylaşımda bulunarak, Türkiye’de VPN servislerinin engellendiğini iddia etti. Yapılan açıklama şu şekilde:

Açıkçası biz de VPN servislerini kontrol ettiğimizde söz konusu sıkıntıyı yaşamıştık. Şu an için bir problem yokmuş gibi görünüyor olsa da bu, ilerleyen zamanlarda olmayacağı anlamına da gelmiyor. ZenMate, bu konuyla ilgili yazımcılarının çalışmalarına devam ettiğini ve herhangi bir engel getirilmesi halinde kullanıcıların interneti sorunsuz olarak kullanmaya devam edeceklerini belirtti. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi gelişmeler yaşanacak.

9
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
0
0
0