ZTE, Android 10 Tabanlı MiFavor 10'un Detaylarını Paylaştı

8
2
1
1
0
Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE, kullanıcılarına sunacağı Android 10 tabanlı MiFavor 10'a dair ayrıntıları paylaştı. MiFavor 10 ile birlikte ZTE telefonları yeni özelliklere kavuşacak.

Bizler 2019 yılının sonlandırmak üzere olsak da şirketler telefonlarının işletim sistemini geliştirmeye durmaksızın devam ediyor. Şu ana kadar Realme, Oppo ve Samsung’un işletim sistemlerinde güncelleme yapacaklarını öğrenmiştik. Şimdi bu listeye yeni bir isim daha katıldı: Çinli üretici ZTE.

ZTE, kullanıcılarına dağıtacağı Android 10 tabanlı MiFavor 10 hakkında detayları da paylaştı. Çinli akıllı telefon üreticisinin işletim sisteminde yapacağı yenilikler şu şekilde sıralandı:

İkonlar ve Karanlık Mod:

zte mifavor 10

MiFavor işletim sistemi, 2019’un en büyük trendlerinden biri olan Karanlık Mod’u sistemine ekleyecek. Karanlık Mod, sistem genelinde kullanılabilir olacak. Bununla birlikte işletim sisteminin simgelerinde de değişiklik görülecek ve 1600’den fazla yuvarlak kenarlı simgeyi getirecek.

Tema ve arka plan:

zte mifavor 10

MiFavor 10, dinamik arka planları da beraberinde getirecek. Kullanıcılar istediği dinamik arka planı telefonlarına ekleyebilecekler. Ayrıca MiFavor 10 ile birlikte 6 yeni tema da telefona eklenecek. Her tema kendine has ikon paketine sahip olacak.

Serbest bildirimler:

zte mifavor 10

ZTE’nin yeni görünümü bildirim konusunda da yenilikler içeriyor. Artık telefonunuzda meşgulken size gelen bildirimler daha az yer kaplayacak şekilde olacak. Bu yeni özellik, Samsung’un One UI arayüzünde de bulunan bir özellik.

Bununla birlikte ZTE, serbest pencerelerin bulunduğu arayüzü de kullanıcılarına sunacak. Bu sayede görselde de görüldüğü üzere oyun oynarken ya da video izlerken uygulama değiştirmenize gerek kalmadan mesajlara cevap verebileceksiniz.

Akıllı ekran tanımlama ve sesle kontrol:

zte mifavor 10

MiFavor 10, akıllı telefonunuzun ekranındaki içerikleri ekrana iki parmağınızla basılı tuttuğunuzda tarayacak. Daha sonra size yazıları ve resimleri belirleyecek ve düzenlemenize imkan sağlayacak. Bunun dışında arayüz içinde ses komutlarıyla dolaşmanızı sağlayacak sesle kontrol özelliği de işletim sistemine eklenecek.

Daha güçlü yapay zeka:

Z-Booster 2.0, yeni güncellemeyle birlikte çok daha güçlü hale gelecek. Böylece sistem kaynaklarını çok daha akıllı şekilde bölüştürecek. Dahası, yazılım çok daha iyi bir oyun performansı sağlayacak.

ZTE’nin yaptığı açıklamaya göre Android 10’a gelecek yeni güncelleme, ZTE Axon 10 Pro’nun hem 4G hem de 5G modellerine gelecek. Bunun dışında güncelleme ZTE Blade V10 ve ZTE Axon 9 Pro cihazlarına da gönderilecek. Güncellemenin gönderileceği tarih hakkında ise bir bilgi verilmedi.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/11/30/zte-details-mifavor-10-update/
8
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
1
0