ZTE'den Orta Seviyede Başarılı Yeni Bir Telefon: Axon 7 Mini

0
0
0
0
0
IFA 2016 kapsamında ZTE, yeni akıllı telefonu ZTE Axon 7 Mini'yi tanıttı. Cihaz iyi performansıyla dikkat çekiyor.

Çinli teknoloji şirketi ZTE, geçtiğimiz aylarda yeni üst seviye akıllı telefonu Axon 7'yi tanıtmış ve özellikle cihaz ses performansındaki başarısıyla övgülere kendinden bahsettirmişti. Şimdi ise ZTE, Berlin'de düzenlenen IFA 2016 kapsamında ZTE Axon 7'nin kardeşi olan ZTE Axon 7 Mini'yi tanıttı.

Teknik özellik bakımından adı mini olmasına rağmen orta seviye bir işlemci ve bazı üst seviye özelliklerle gelecek olan ZTE Axon 7 Mini, aslında boyut açısından da pek de küçük sayılmaz. Şirket, muhtemelen Axon 7'ye göre bazı teknik özellikler kısıldığı ve ekran boyutu 0.3 inç küçüldüğü için cihazı mini olarak adlandırmış.

ZTE Axon 7 Mini Özellikleri

5.2 inçlik Full HD çözünürlüklü ekranı bulunan ZTE Axon 7 Mini, gücünü Snapdragon 617 işlemcisinden alıyor. Cihazda 32GB depolama alanı ve 3GB RAM bulunuyor. Ayrıca cihazın hafızası microSD kart desteği sayesinde arttırılabiliyor.

Kamera konusunda ise oldukça iddialı olan ZTE Axon 7 Mini, 16MP çözünürlüklü arka ve 8MP ön kamerayla birlikte geliyor. Genel olarak iddialı özelliklere sahip olan cihaz bu ay içerisinde 400 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0