ZTE, Nubia Z18 İçin Davetiye Gönderdi: Telefonun Ön Tasarımı Onaylandı

11
3
3
1
1
Zor günler geçiren ZTE, Nubia Z18 için üzerinde telefonla ilgili gizli mesajların yer aldığı bir davetiye gönderdi.

Daha önce duyulan tüm Nubia Z18 sızıntıları ve söylentileri, cihaz hakkında çerçevesiz bir tasarıma işaret ediyordu. Gelen birçok sızıntının ardından nihayet çerçevesiz bir telefonu resmileştirmek için düzenlenecek bir etkinliğe ait davetiye ortaya çıktı. Aşağıda görülen resimde Çinçe “Geleceği aç” yazıyor.

Telefon için yayınlanan bir teknik çizimde, yüzeye monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu, yatay şekilde hizalanmış olan bir çift kamera, gövdenin sağ kısmına konumlandırılmış ses ile güç tuşları ve USB Type-C bağlantı soketi görülüyor. Mikrofon ve hoparlör ızgarası gibi diğer detaylarda yine resimde net şekilde ortaya çıkmış.

Z18, Essential PH-1 modelinde bulunan ekran çentiğinin çok benzeri bir tasarım ile gelecek. Snapdragon 845 işlemci, 1080P çözünürlüğe sahip 5.99inç büyüklüğünde bir ekran ise telefonun öne çıkan nitelikleri arasında. 6GB ve 8GB RAM ile 64GB ve 128GB depolama alanı gibi diğer detaylar ise daha önce TENAA tarafından onaylanmıştı.

Yeni Nubia Z18, 24MP+8MP olmak üzere çift arka kameranın yanı sıra, 8MP bir ön kameraya sahip olacak. Android 8.0 Oreo işletim sistemi yüklü gelecek olan cihazın tam tanıtım tarihi ise net olarak bilinmiyor. Fakat resimde görülen davetiyeye bakacak olursak çok fazla bir süre beklemeyeceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/leaked_invite_confirms_borderless_design_for_nubia_z18-news-31700.php
11
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
3
3
1
1