Zula'nın Yeni Haritası Çukur Dizisinin Mahallesi Olacak

91
24
18
3
3
Türkiye’de geliştirilen ünlü FPS oyunu Zula’nın bu sezonu, Çukur dizisinin hikayesinin geçtiği mahallede geçecek. Zula’nın Çukur sezonu duyurusu, Zula Nonstop Espor Merkezi’nde InGame Group Kurucu Ortağı Burak Gözalan ve Ay Yapım CEO’su Kerem Çatay tarafından yapıldı.

Ünlü Türk FPS oyunu Zula’nın bu sezonu, Çukur’un mahallesinde geçecek. Zula’nın bu sezonunda oyuncular, Çukur haritasında mücadele edebilecekler. Çukur Mahallesi, Zula’da Ölüm maçı haritası olarak yer alacak ve oyuncular bu haritada oynayabilecekler.

zula çukur

Zula’ya gelen Çukur Mahallesi haritası ile beraber oyuncular Çukur Serisi ve Çukur nadir desenleri ile silahlarını özelleştirebilecekler. Aynı zamanda dizide görmeye alıştığımız duvar yazıları tasarlanan spreyler ile Zula’ya da taşınıyor. 

zula çukur mahalle

Zula’ya gelen Çukur Mahallesi haritası ile beraber oyunda başka güncellemeler de yapıldı. Oyunun destansı kartlarının ses seviyesi yüzde 40 azaltıldı. Özelleştirme ekranındaki silah özelleştirmesi seçeceğine birinci şahıs görüntüleme modu eklendi. Zula’da bulunan sabotaj modunun tur süresi 1.45 olarak seçilebiliyor.

Oyunda C4 patlayıcısı kurulduğunda patlama dolayısıyla ortaya çıkan ses 72 metre yerine 36 metreden duyulabilir hale getiriliyor. Oyuncuların ayak sesleri de artık 72 metre yerine 36 metreden duyulacak.

zula çukur mahalle 2

Zula’da kullanılabilecek Çukur Mahallesi haritası ve sezonu için InGame Group ve Ay Yapıma ortak bir tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosunda Çukur’da Cumali rolünü oynayan Necip Memilli ve Azer Kurtuluş rolünü canlandıran Cihangir Ceyhan rol aldılar. Zula'nın Çukur Mahallesi haritası için yayınlanan videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://playerbros.com/zula-cukur-sezonunu-duyurdu/
91
24
18
3
3
Emoji İle Tepki Ver
91
24
18
3
3