34
7
7
6
2

Yeni videomuzda sizlerle birlikte iPhone X almamanız için geçerli olabilecek nedenleri incelemek istedik. Fiyat, tasarımsal özellikler, yeni Face ID güvenlik sistemi ve donanımsal özellikler üzerinden iPhone X'in aslında yakın zamanda çıkmış olan iPhone 8 Plus'a o kadar da iyi bir alternatif olmadığını göstermek istediğimiz videoda, aslında bir nebze olsun "Yeni iPhone modelleri arasında hangisini almalıyım?" sorusunu da yanıtlamak istedik. 

İlk nedenimiz kuşkusuz fiyatı arkadaşlar akabinde de tasarımda dünyada hiç hoş karşılanmayan şu çentik meselesi var. Tabi bir de donanım ve teknik özelliklerinin iPhone 8 Plus ile olan benzerliği fiyat farkı anlamında insanı derin düşüncelere gönderiyor. O yüzden 6100 tl'lik aşırı bir fiyata sahip olmasına rağmen cihazın iPhone 8 Plus'dan tasarım dışında çok fazla farkının olmadığını söyleyebiliriz. 

Yine de maddi anlamda sıkıntınız yoksa alıp almayacağınız size kalmış. Yine de daha fazla bilgi için videomuzu da izleyebilirsiniz. Bir de lütfen iPhone X'u alıp almayacağınızla ilgili olarak düşüncelerinizi hem yorumlar üzerinden hem de videonun sonunda "kartlar" bölümünden çıkan anket üzerinden bizimle paylaşmayı unutmayın. 

34
7
7
6
2
Emoji İle Tepki Ver
34
7
7
6
2