Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle Oyun Oynayan İki Kişiye Araba Çarptı!

Rusya'da otoparkta sanal gerçeklik gözlüğü ile oyun oynayan çifte araba çarptı. Ölen veya yaralanan olmadı, ancak ortaya komik anlar çıktı!

Rusya’da sanal gerçeklik gözlüğü ile oyun oynayan çifte araba çarptı. Otopark kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, kız ve çocukta herhangi bir sağlık problemi görülmedi. Ancak gözlüğü takan erkek, olayın yaşanmasının arıdndan biraz şaşırmışa benziyor.

Videoda bir ofis sandalyesinde oturduğu görülen çocuk, tamamen oyuna kanalize olmuş durumda. Kız ise onu ittirerek; oyunu daha da gerçekçi kılmaya çalışıyor. Tam bu sırada olanlar oluyor; kız ve çocuk neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Kız araba çarptıktan sonra hızla olay yerini terk ediyor. Çocuk ise şaşkın bir şekilde, herhangi bir zarara uğramadan ayağa kalkıyor. Elbetteki burada sürücünün dikkatli davranmış olduğunu söyleyemeyiz, fakat hızla frene basması durumu kurtarmış.

"Sanal Gerçeklik" teknolojisi oyunlarda kullanıldığı gibi, Amerikan ve diğer ülke ordularında eğitim amaçlı olarak da kullanılan bir teknoloji. Umarız oyuncular bu teknolojiyi kullanırken artık daha dikkatli davranırlar.