YouTube, Bütün Bir Yıl Kaçırdığınız Tüm Olayları Tek Videoda Topladığı Rewind 2016’yı Yayınladı

YouTube, her yılın sonuna doğru hazırladığı ‘toplama’ videolarına bu yıl da devam etti ve 77 farklı YouTube kanalından videoları birleştirerek Rewind 2016’yı yayınladı.

2016’yı geride bırakmamıza artık yalnızca birkaç hafta kaldı. Son birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da yılın en önemli etkinliklerinden, videolarından, müzik albümlerinden ve şarkılarından oluşan eğlenceli bir içerik hazırlayan YouTube, 2016’daki önemli gelişmeleri tek bir videoda topladı.

Yılın en popüler videolarına ve YouTuber’larına göndermeler yaparak başlayan videoda, Pokemon GO gibi popüler oyunlara da yer verildi. Toplam 77 YouTube kanalından alınan görüntülerle 7 dakika boyunca devam eden videoda en dikkat çeken kısımlardan bir tanesi ise Google’ın yeni telefonu Google Pixel’in defalarca karşımıza çıkıyor olması -herhalde Google için bundan daha güzel reklam olamazdı-. Ayrıca PewDiePie’ın bileğinde görülen Huawei’nin akıllı saati Huawei Watch da tıpkı gözümüzden kaçmadı.

YouTube’un hazırladığı YouTube Rewind: The Ultimate 2016 Challenge isimli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca videodaki bazı görüntülere yer verilerek sizden doğru cevapları bulmanızın istendiği testi de şuradan çözebilirsiniz.