Huawei CEO'su Ren Zhengfei'nin iPad Kullandığı Ortaya Çıktı

Huawei CEO'su Ren Zhengfei, havalimanı güvenlik noktasında kameralara yakalandı. Zhengfei'nin kontrol için çantasından çıkarttığı tabletin iPad olması dikkatlerden kaçmadı.

Akıllı telefon sektörü çok ciddi bir rekabetin içerisinde. Küçük büyük demeden bütün şirketler, en iyi olabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Üstelik akıllı telefonların doğası da şirketler arasındaki rekabeti arttırmaya yetiyor. Sonuçta akıllı telefonlarda kullanılan donanım ne kadar yüksek olursa o kadar ilgi görüyor ve şirketlerin bunu yaparken fiyatları da uygun tutması gerekiyor.

Dünyanın en büyük teknoloji üreticilerinden Huawei ve Apple arasında da çok ciddi bir rekabet söz konusu. Hatta bu rekabet kimi zaman şirket yetkilileri tarafından da gündeme getiriliyor. Ancak bu kez yaşanan bir olay tüketicilerin kafalarında soru işaretleri yaratacakmış gibi görünüyor.

Huawei CEO'su Ren Zhengfei, efendi kişiliği ve açık sözlülüğü ile tarihe geçen isimlerden bir tanesi. Zhengfei önceki açıklamalarında çocuklarının Huawei yerine Apple kullanmayı tercih ettiklerini ve hatta onlara iPhone'larını kendisinin aldığını söylemişti. Ancak anlaşılan o ki Zhengfei ailesinde Apple'ı tercih eden isimler sadece çocuklar değil. Zhengfei'nin kendisi de Apple kullanmayı tercih ediyor gibi görünüyor.

Saatler önce sosyal medya, Ren Zhengfei'nin havalimanı güvenlik biriminden geçerken ki fotoğrafını konuşmaya başladı. Fotoğrafta, Zhengfei'nin kontrol noktasında çantasındaki teknolojik ürünleri çıkarttığı ve bu ürünlerden bir tanesinin de bir iPad olduğu açıkça görülebiliyor. Dilerseniz şimdi o fotoğrafa yakından bakalım;

Zhengfei'nin neden Apple'a ait bir tablet modelini kullandığı bilinmiyor. Huawei CEO'su bu durumu çok da önemsemiyor olabilir veya tablet konusunda Apple'ın daha iyi olduğunu düşünüyor olabilir ve bu yüzden de iPad kullanıyor olabilir. Zhengfei henüz konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı ancak Huawei CEO'sunun iPad kullanması, sosyal medya kullanıcılarının kafalarını karıştırmış durumda.