24
1
1
0
0

İzmir’de yaşayan Cengiz Kılıç çok üşüdüğü için kendisine ısıtmalı bir ceket yapmaya karar veriyor. Sonrasında ise tam bir maceraya atılan abimiz sonunda ısıtmalı ceketini imal edebiliyor. İşler bunlarla bitmiyor tabii. Biz de bu videomuzda sizin için hem ısıtmalı montu inceledik, hem de montun üretim süreciyle ilgili Cengiz Abimiz ile hoş bir sohbet gerçekleştirdik. 

Ortaya çıkınca 17 tane ülkeden üreticilerin ayrı ayrı peşinden koştuğu ısıtmalı mont, bataryası dışında neredeyse tamamen yerli sayılır. Şu an ön siparişte olan ısıtmalı montun ise, aslında zamanla tamamen yerli üretilmesi ardından ise asker ve polislerimize de giydirilmesi hedefleniyor. Bu arada videoda Cengiz Abimizin de bahsettiği gibi bataryayı üretecek yerli bir üretici arıyorlar. Eğer yardım etmek isterseniz "[email protected]" mail adresinden Cengiz Kılıç ile iletişime geçebilirsiniz. 

Ceketin ön sipariş sayfasına buradan ulaşabilir ve Isıtmalı Ceket'i üreten ekibin kurumsal sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen ceket ile ilgili düşüncelerinizi videonun sonundaki anketten ve yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın. Ayrıca videoyu beğendiyseniz lütfen beğenmeyi ve paylaşmayı da unutmayın. 

24
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
1
1
0
0