BMW 8 Serisi Gran Coupe’nin Nefes Kesen Fotoğrafları Gün Yüzüne Çıktı

37
4
2
1
0
BMW'nin yeni serisine ait aracın kendine hayran bırakan görüntüleri sosyal medya üzerinde ortaya çıktı.

BMW’nin 8 Serisi Gran Coupe aracını tanıtmasına bir hafta kala aracın fotoğrafları sosyal medyada belirdi. Aracın yan ve arka kısmını detaylı bir şekilde görmemize olanak sağlayan fotoğraflar, aracın bu zamana kadarki en iyi tasarımlı BMW’lerden biri olduğunu kanıtlar nitelikte.

Araca eklenen ek alanlar sayesinde iç mekanın, özellikle de arka yolcu koltuğunun, genişleyebileceğini söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra Gran Coupe, BMW’nin 8 Serisi ailesine dahil olan en büyük ve en pahalı araç olacak.

Resmi olarak onaylanmasa da 8 Serisi araçlardaki motorların benzer olacağı bilgisi de bulunuyor. Bu da Gran Coupe modellerinin 840d ve M850i olarak piyasaya çıkması anlamına geliyor. Dizel model, iki araç içerisindeki ucuz seçenek olarak bizi karşılayacakken 3 litrelik altı silindirli motor 315 beygir gücü ve 680 Nm tork üretecek.

M Performance modeli 4,4 litrelik V8 motora sahip olacak. Araç, 523 beygirlik gücünün yanı sıra 750 Nm tork üretecek. BMW gelecek sene Porsche Panamera Turbo ve Mercedes-AMG GT 4 kapılı modeline meydan okuyacak M8 Gran Coupe aracını da getirmeye hazırlanıyor.

Kaynak : https://www.bmwblog.com/2019/06/12/leaked-first-ever-bmw-8-series-gran-coupe-stunning-looks/
37
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
4
2
1
0