Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi ve Keyif Kaçıran Türkiye Fiyatı Açıklandı [Video]

17
6
3
2
0
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi ve Keyif Kaçıran Türkiye Fiyatı Açıklandı [Video]
Cyberpunk 2077'ye yeniden başlama sebebi olacak Phantom Liberty genişleme paketinin çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı. Ne yazık ki oyunun genişleme paketinin fiyatı, pek çoğumuzun oyunu satın almak için ödediği fiyattan fazla.

Duyurulmasıyla, ertelenmesiyle, çıkışıyla ve hatalarıyla oyun dünyasının gündemini aylarca meşgul eden Cyberpunk 2077'nin bugüne kadarki en büyük güncellemesi olacak Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Microsoft'un Xbox Games Showcase etkinliğinde detaylı şekilde gösterildi. Genişleme paketinin detaylanmasıyla birlikte Türkiye fiyatı da belli oldu.

Xbox etkinliğinde sahne alan CD Projekt Red, oyunu bitirenlerin bile yeniden başlamasına neden olacak Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için bir fragman yayınladı ve oyuncuların bu genişleme paketini neden almak isteyebileceğini gösteren detayları paylaştı. Türkiye'deki oyunseverler için kötü haber şu ki pek çoğumuz, genişleme paketini almak için oyuna verdiğimizin iki katı ücret vermek zorunda kalıcaz.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty fragmanı:

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty konusu:

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ile oyuncular, kendilerini New United States Başkanı'nı kurtarmak için Night City'deki yeni bir bölge olan Dogtown'da bulacaklar. Hollywood yıldızı Idris Elba, daha önce duyurulduğu gibi Solomon Reed adlı karakteri canlandırmak üzere genişleme paketiyle birlikte oyuna dahil oluyor ve merak edenler için söyleyelim; Keanu Reeves, genişleme paketi ile geri dönüyor…

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty çıkış tarihi:

CDPR tarafından yapılan açıklamaya göre Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, 26 Eylül'de yayınlanacak.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty fiyatı

Cyberpunk 2077, ön sipariş ve yeni yayınlandığı dönemde Türkiye'de 249 TL'lik bir fiyata sahipti. Bugünse yalnızca genişleme paketini satın almak için en az 399 TL ödeme yapmak gerekiyor...

17
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
6
3
2
0