Google Pixel 4'ün Tüm Tasarımını Ortaya Koyan Görseller Yayınlandı

12
7
2
1
1
Ekim ayında çıkması beklenen Pixel 4 ve Pixel 4 XL'ın tasarımı Google tarafından paylaşılmıştı ancak Google'ın paylaştığı fotoğraflarda yalnızca arka panel görülebiliyordu. Bir Twitter kullanıcısının paylaştığı fotoğraflarda telefonu her açıdan görmek mümkün.

Google'ın yeni amiral gemileri Pixel 4 ve Pixel 4 XL hakkında birçok şey hâlâ onaylanmamış olsa da ortaya çıkan bilgilerden yola çıkarak Google'ın yeni amiral gemilerinin üretilen en hızlı ve en güçlü Pixel cihazlar olacağını biliyoruz. Donanım ve yazılım konusunda ciddi bir ilerleme kaydeden Google'ın yeni cihazları hakkında tam olarak bilinmeyen tek nokta da açığa kavuştu.

Tam olarak bilinmeyen tasarım konusu, aslında geçtiğimiz aylarda çok ilginç bir şekilde açığa çıkmıştı. Ekim ayına kadar çıkmayacak olan telefonu Pixel 4'ün tasarımını kendisi paylaşan Google, cihazın tasarımına dair merakları biraz olsun dindirmiş olsa da kullanıcıları daha da fazla heyecanlandırdı.

google

Durum her ne olursa olsun Google, Pixel 4'ün yalnızca arka panelinin tasarımını onaylamış oldu. Bu da ön panelin (bugüne kadar) gizemini koruduğu anlamına geliyordu. Yeni çıkan görsellerse yalnızca ön paneli değil, telefonun tüm açılarını ortaya koyuyor.

Sudanshu Ambhore isimli bir Twitter kullanıcısı, telefonun kılıf render'larından görüntüleri paylaşarak telefonun tasarımını gözler önüne serdi. Ortaya çıkan görsellerin Google'ın paylaştığı görsellerle örtüşmesi de birçok kişiyi heyecanlandırdı.

pixel 4

Elimize geçen görselleri yakından incelediğimiz zaman amiral gemilerinde görmeye pek de alışık olmadığımız bir detay hemen kendini belli ediyor. Telefonun sağ üst kısmında rahatlıkla görülebilen bir delik, telefonda 3,5 mm kulaklık girişinin olacağının sinyallerini veriyor.

pixel 4 xl

Telefonun alt tarafına baktığımızdaysa iki adet hoparlör boşluğunun ortasına konumlandırılmış Type-C bir USB girişini görmek mümkün. Telefonun güç ve ses açma kapatma tuşu bir kenarda toplanırken diğer kenarda temiz bir görüntü elde edilmiş.

Son olarak telefonun ön kısmına baktığımız zaman iki adet ön kameranın telefonun ortasına, birbirlerinden ayrı şekilde yerleştirdiğini görebiliyoruz. Telefonun üstündeki çerçeve alt taraftakine göre daha geniş olarak tasarlanırken kenarlarda çerçevenin neredeyse bulunmadığını da söyleyebiliriz.

pixel 4 serisi

Şu an ortaya çıkan fotoğrafların telefonun nihai tasarımını kanıtlamadığını belirtmekte fayda var. Pixel 4 ailesiyle ekim ayında tanışacağımızı da varsayarsak telefonun tasarımını onaylayabileceğimiz canlı fotoğrafların çıkması için hâlâ uzun bir süreye sahip olduğumuzu söyleyebiliriz.

Kaynak : https://bgr.com/2019/07/19/iphone-11-release-date-iphone-11-11-max-and-11r-design-leaks/
12
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
7
2
1
1