Ünlü Rus Cosplayer'ın Büyüleyici Warhammer 40000 Cosplay'i!

Narga Aoki isimli birçok başarılı işe imza atmış Rus Cosplayer, yeni Warhammer 40000 için yaptığı neredeyse oyun karakteri gibi görünen Cosplay'i ile herkesi büyüledi.

Oyuncuların vazgeçilmezi haline gelen cosplayler, bazen oyunların bile önüne geçecek seviyede olabiliyor. Özellikle son dönemde dünyada büyüyen cosplay çılgınlığında, bu işi en iyi şekilde yapabilen cosplayerlar kendi karakterlerini yaparak bir oyun karakterine bürünüyor.

Ancak bu sefer bahsettiğimiz cosplay için durum biraz farklı. Genellikle cosplaylerin yumuşatılmış bir oyun karakteri gibi görüldüğü düşünülse de Rus cosplayer Narga Aoki, cosplay konusundaki tüm yargıları değiştirebiliyor. Ayrıca kostümünün bazı parçalar dışında tamamen el emeği, göz nuru olduğunu da belirtelim. Ayrıca cosplayin fotoğrafları da Kira tarafından çekilmiş.

Daha önce World of Warcraft gibi bazı popüler oyunlar için cosplay yapan ve çeşitli görsel düzenlemeler, fakrlı mekan tercihleri ile kendi cosplaylerini birleştiren Narga, tam anlamıyla oyunun içindeki bir karakter olduğu hissiyatını yaşatabiliyor. Belki de dünyanın en iyi cosplayerlarından olan Narga, Warhammer 40000 oyunundan yaptığı Eldar Howling Banshee karakterinin cosplayi ile de herkesi büyülemedi başardı.

Birçok etkilyeci cosplayer olsa da genellikle çoğunun manken olup kostümlerin etkinlikler için yaptırıldığını biliyoruz. Narga ise kendi çabasıyla başarılı kostümler ortaya çıkarabilen tam anlamıyla bir "cosplayer".