Avustralyalı Kadın, Plajda Gezdiği Sırada Devasa Bir Dinozor Ayak İzine Rastladı

Avustralya’nın batı sahilinde dolaşan bir kadın, plajda şans eseri milyonlarca yıl öncesinden kalma bir dinozorun ayak izine rastladı.

Dinozorların nesli milyonlarca yıl önce tükenmiş olmasına rağmen hala günümüzde bazı kalıntılarına rastlamaya devam ediyoruz. Birkaç hafta önce ABD’nin Montana eyaletinde avcı dinozor T-Rex’e ait yeni bir kafatası bulunmuştu. Şimdi de Avustralya’nın batı sahilinde şans eseri bir dinozorun ayak izine rastlandı.

Turist bir kadının (Bindi Lee Porth) sahilde gezindiği sırada fark ettiği ayak izi, Avustralya’daki Kablo Plajı’nda (Cable Beach) bulundu. Ayak izini görür görmez müthiş bir enerji hissettiğini söyleyen Lee Porth, sanki milyonlarca yıl önce yaşamış bu canlıyla telepatik bir iletişim içerisinde bulunduğunu belirtti.

Cable Beach’e gelerek inceleme yapan paleontolog Dr. Steve Salisbury ise bunun çok heyecan verici bir gelişme olduğunu, sahilin daha birçok dinozor kalıntısına ev sahipliği yapma ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Şu an birçok paleontolog ayak izinin bulunduğu yere gelerek bu izin hangi dinozora ait olduğunu keşfetmeye çalışıyorlar.