Microsoft, Yeni Surface Klavye ve Faresini Tanıttı

Hayatımızın ilk tecrdübesi olan Microsoft, masaüstü için yeni Surface Stüdyo seri klavye ve farelerini satışa çıkardı.

İlk bilgisayar deneyimimizi Concord’dan sonra Microsoft’un Win 90/95’ile yaşamamızı sağlayan Microsoft’un bugüne kadar işletim sistemi olduğu gibi üretip satışa sunduğu ürünlerinin de ne kadar iyi olduğunu biliyoruz. Diğer teknoloji markalarına nazaran biraz uzun sayılabilecek bir aradan sonra şirket, masaüstü için çok hoş tasarımlara sahip olan klavye ve farelerini piyasada satışa sundu.

1. Surface Klavye




Oldukça ince ve şık bir tasarıma sahip Surface klavyesine wireless ve bluetooth üzerinden bağlantı kurulabiliyor. Bir stüdyo klavyesini andıran ürün, takacağınız ilk pillerle 1 yıl boyunca çalışabiliyor. Bu süre, günümüzde kullandığımız pilli klavyelere nazaran oldukça iyi. Tabii günlük kullanım oranına göre de pil ömrünün değişkenlik gösterdiğini hatırlatmış olalım.

2. Surface Ergonomic Klavye




Tasarım konusunda büyük sayılabilecek değişikliğe giden Microsoft, bu klavyesini ortadan ikiye bombeli yapmış olup, bilekleriniz ve elleriniz tam rahat edecek şekilde yazmanızı sağlıyor. 

3. Surface Fare




Microsoft’un bu zamana kadar ürettiği farelere nazaran daha ince ve şık tasarıma sahip olan bu yeni Surface faresi, gerek ofisiniz gerekse stüdyonuz için yeni ekip üyesi olabilir.