Türk Girişimcinin Kickstarter Projesi 400.000 Dolar Topladı

Kickstarter'da MUWI isimli fotoğraf makinesi ve akıllı telefon aksesuarı ile büyük bir ilgi toplayan Tolga Çağlar'ın projesi 2 milyon TL'ye yakın bir fon toplamayı başardı.

Kickstarter, bu güne değin devasa atılımlara ve başarılara sebep olduğu gibi batık projeler, hayal kırıklıklarıyla da anılıyor. Ancak hem ürünün yaratıcılığıyla hem de kısa sürede hedefini neredeyse 15'e katlamasıyla karşımızda muhteşem bir Kickstarter projesi duruyor.

1 aylık bir fonlama süreci için hedefini 35 bin dolar olarak belirleyen Tolga Çağlar, toplamda 446,296 dolarlık bir fon elde etmeyi başardı. Çağlar'ın projesi akıllı telefonlarınızda ve kameralarınızda sinematik videolar çekebilmeniz üzerine. Ancak MUWI öyle akıllıca ve iyi tasarlanmış aksesuarlar içeriyor ki hayran olmamak mümkün değil.

1 dolardan 239 dolara kadar destekleme imkanınız bulunan projeye ve videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer ki siz de Muwi'ye çıkışında hemen sahip olmak istiyorsanız en az 39 dolarlık bir bağışta bulunmanız gerekiyor.