Game of Thrones Oyuncularından 8. Sezon Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar

Game of Thrones'un final sezonuna bir hafta kala yayınlanan videoda oyuncular, dizinin televizyon sektörüne hangi değerleri kazandırdığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 2 senelik bekleyişin ardından, Game of Thrones severleri dizinin final bölümüne kavuşuyor. 14 Nisan'da çıkacak olan final sezonu heyecanla beklenirken oyuncuların son sezonla ilgili açıklamalarının yer aldığı bir video yayınlandı. "Samwell Tarly" karakteriyle tanıdığımız John Bradle, dizinin geldiği süreçte, televizyon ve sinema piyasasına kattıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bradle, Game of Thrones'dan sonra gelen dizilerin Game of Thrones'u örnek aldıklarını, koşulların ve karakterlerin doğru seçildiğinde yaşanacak olan sıçramanın Game of Thrones'la birlikte gözler önüne serdiğini belirtti. Bradle açıklamasında, televizyon sektöründe daha önce böyle bir hırs yaşanmadığına, benzeri bir dizinin daha önce yapılmadığına yer verdi. 

Gwendoline Christie ise dizinin final sezonu için çok daha fazla çalıştıklarını, bu sezonun diğer sezonlardan daha üst seviye olduğunu belirtti. 

Dizinin özel efekt yapımcısı Steve Kullback, sekizinci sezonda kullanılan efektlerin katbekat fazla olduğunu belirtti. 14 Nisan'da yayınlanacak olan HBO'nun efsane dizisi, yayın günü yaklaştıkça sevenlerinin heyecanlarını da artırmaya devam ediyor.