Tarayıcı Vivaldi, Son Sürümüyle Razer Ürünü Kullananlara Müthiş Bir Deneyim Yaşatacak

Vivaldi isimli internet tarayıcısı, Razer ürünlerine sahip olan kullanıcılara etkileyici bir deneyim sunmaya geliyor. İnternet tarayıcısının son sürümü, Razer Chroma özellikli ürünlerle, kullanıcıların girdikleri sitelerin teması hakkında senkronizasyon sağlıyor.

Bir internet tarayıcısı olan Vivaldi, getirmiş olduğu güncelleştirme ile kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Diğer özelliklerinin yanı sıra Vivaldi'ye Razer marka ürünlerle ilgili etkileyici bir özellik geldi.

Gelen özellikle birlikte Razer ürününüz, girdiğiniz internet sitesine uygun olarak renkleniyor ancak özellik her Razer ürünü ile uyumlu değil. Bu özelliği kullanabilmek için Razer Chroma özellikli bir ürününüzün olması gerekiyor. Getirilen özelliği daha net bir şekilde açıklamak gerekirse, örneğin Vivaldi kullanarak YouTube'a girdiniz. Razer Chroma özelliği bulunan klavyenizde ledler kırmızı oluyor fakat Facebook'a girerseniz ledler maviye dönüyor. 

Eğer Razer Chroma özellikli bir ürüne sahipseniz, Vivaldi'nin son sürümünü indirirerek bu özelliği hemen deneyebilirsiniz. Bu özelliği aktif etmek için, tarayıcının ayarlar bölümüne giderek Temalar sekmesini bulmanız yeterli. Burada Razer Chroma entegrasyonunun etkinleştiren tıklanabilir bir bölüm göreceksiniz. Öncelikle bunu aktifleştirdikten sonra, Razer Chroma özellikli ürününüzü tanıtabilirsiniz.