Karanlık Modlu iOS 13'ün Yüklü Olduğu iPhone 11 Böyle Görünecek

52
13
10
2
1
PhoneArena, karanlık mod etkinleştirilmiş iOS 13 ile çalışan bir iPhone 11'in nasıl görüneceğine dair konsept görüntüler paylaştı.

OLED ekran teknolojisi, her geçen gün daha fazla akıllı telefon üreticisi tarafından tercih ediliyor. Öyle ki; bir zamanlar yalnızca premium akıllı telefonlarda görebildiğimiz OLED ekranlar, bugünlerde orta seviye akıllı telefonlarda dahil kullanılıyor. Üreticilerin OLED ekranları tercih ediyor olması, donanımsal olduğu kadar yazılımsal geliştirmeler de sağlıyor.

OLED ekran teknolojisinde siyah rengi oluşturmak için ekranın o bölümündeki pikseller kapatılır. Bu sayede OLED ekranlarda ne kadar çok siyah görüntü varsa, güç tasarrufu o kadar yüksek oluyor. Bu kritik bilgi, işletim sistemleri ve uygulamalar için çok önemli bir gelişmeyi beraberinde getirdi: Karanlık Mod.

Google, Android Pie ile birlikte mobil işletim sistemine karanlık mod getirmiş durumda. Böylece 2019 yılında piyasaya çıkacak neredeyse tüm Android telefonlar ve 2018 yılında piyasaya çıkmış olan Android telefonların büyük bir çoğunluğu, sistem genelinde bir karanlık moda sahip olacak. Apple ise iOS 13 ile birlikte karanlık modu kullanıcılara sunmayı planlıyor.

PhoneArena, iOS 13 ile çalışan iPhone 11’in nasıl görüneceğine dair konsept görüntüler paylaştı. Paylaşılan görseller, Apple’ın nasıl bir karanlık mod arayüzü üzerinde çalıştığına dair ipuçları sağlarken, özellikle tasarımı fazlasıyla merak edilen iPhone 11’in nasıl görüneceği hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Söylentilerden yola çıkarak oluşturulmuş konsept görüntülere göre Apple, iPhone 11 ile birlikte çentiklerden vazgeçmiyor. Ancak iPhone Xs’e kıyasla çok daha küçük çentikler geleceği aşikar. Ekran çerçeveleri ise Samsung ve Huawei amiral gemilerine göre hala kalın görünüyorlar. Ayrıca üçlü arka kameranın son tasarımı, iPhone Xs ile benzerlik taşıyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/ios-13-dark-mode-apple-iphone-11_id114486
52
13
10
2
1
Emoji İle Tepki Ver
52
13
10
2
1