Pintipanda’nın YouTube’da Yayınladığı En Popüler 10 Oyun Serisi

147
6
4
1
0
Twitch aleminin en çok tanınan 5 yayıncısından bulunan Pintpanda'yı yani Tuna Akşen’i bilmeyeniniz yoktur. Twitch üzerinden canlı yayınlar dışında YouTube için de uzun süredir içerik üreterek, gönüllerin tahtında iyi bir yer edinen Pintipanda'nın en popüler 10 oyun serisini sizler için derleyip bir araya getirdik.

Ödevinizi yaparken, yemek yaparken veya yerken, bilgisayar başında çalışırken ve bunlara benzer birçok işi gerçekleştirirken birçoğumuzun yaptığı bir şey vardır: Ses olsun diye arkaya Twitch veya YouTube videosu açmak. Bugün hem Twitch dünyasında uzun süredir bizleri oyun yayınlarıyla keyiflendiren, yayınlarını YouTube’da da seri halinde bizlerle paylaşan Pintipanda’dan bahsedeceğiz.

Twitch Türkiye denince ilk akla gelen kanallardan olan Pintipanda TV, ünlü yayıncı Tuna Akşen’in kurduğu bir kanaldır. Bu kanalda Tuna Akşen, 2011 yılından beri yüzlerce oyunu seyircisiyle birlikte oynadı ve unutulmaz anlar yaşattı. Biz de sizlere bu içeriğimizde Pintipanda’nın bugüne kadar çektiği en iyi serileri derliyoruz.

En çok izlenen Pintipanda video serileri:

The Forest

  • Bölüm sayısı: 29

Panda ve yakın arkadaşları Boşluk ve Quanaril ile başladıkları The Forest serisi oldukça keyifli bir seridir. 29 bölümden oluşan seri 2017 yılında kaydedildi. Seride Panda ve 2 arkadaşının uzun bir sürecin ardından Forest’ın uzaylı, ada yerlisi ve kaçık bilim adamı içeren gizemli hikayesini eğlenceli bir biçimde bitirdiğini izliyoruz.

Cities: Skylines

  • Bölüm sayısı: 17

Panda’nın Cities: Skylines, yani Büyük Başgan serisi, tam 2019 yılı yerel seçimleri sırasında çıktı ve oldukça keyifli bir seri oldu. Seride Panda’nın sıfırdan bir şehir kurduğunu ve gelen bağışlara veya aboneliklere göre yapılara isim verdiğini görmek oldukça eğlenceli. Ayrıca Panda bu seride kendisine kötü başkan muamelesi yapanların isimlerini çöplük gibi yerlere veriyor :D

The Last of Us

  • Bölüm sayısı: 15

Birçok insan için bugüne kadar çıkmış en iyi PlayStation oyunu olarak görülen The Last of Us’ı pek anlatmaya gerek yok. Oyunda Ellie ve Joel’un inanılmaz dramatik ve heyecanlı hikayesine tanık oluyoruz. Bu güzel hikaye Panda’nın samimiyeti ile birleşince damakta bambaşka bir tat bırakıyor. Kesinlikle izlemeniz gereken serilerden biri diyebiliriz.

Don’t Starve

  • Bölüm sayısı: 163

Pintipanda’nın en uzun ikinci serisi olan Don’t Starve, Panda’nın aynı zamanda en eski serilerinden biridir. Hatta o kadar eski ki kendisinin bu videolarda yüz kamerası bulunmuyor. 2013’te başlayan seri tam tamına 163 bölümden ve 6 sezondan oluşuyor. Müco’yu özleyenler yorumlarda belirtmeyi unutmasın :(

The Legend of Zelda: Breath of Wild

  • Bölüm sayısı: 84

Panda’nın 2017 yılında piyasaya sürülen ve The Legend of Zelda serisinin son oyunlarından olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ı seri haline getirmesi 2019 yılına kadar sarktı. 2019 yılının yaz aylarında başlayan seri şu anda sonlanmış durumda ve toplamda 84 bölümden oluşuyor. Yeni olmasına rağmen bu seri Panda izleyicilerinin favorileri arasında denebilir.

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Bölüm sayısı: 226 (yazıyla iki yüz yirmi altı)

Evet… Tam tamına 226 bölüm. Panda’nın 2013 yılında başladığı The Elder Scrolls V: Skyrim serisi 226 bölümün ardından hâlâ finale erişemedi. Panda Skyrim’in en son bölümünü üç gün önce YouTube’a yükledi ve o günden beri izleyicileri hâlâ oyunu bitirmesini bekliyor. 2019 yılı bitmek üzereyken Skyrim’in final bölümü hâlâ gelmedi…

Ve tabii ki… The Long Dark

  • Bölüm sayısı: 49

Bütün bu oyunların ardından Panda’yı Panda yapan oyuna geldi sıra: The Long Dark. Pintipanda oynadığı yüzlerce oyunun arasından en çok The Long Dark ile özdeşleştiriliyor. 2014 yılında Panda’nın ilk bakışını attığı Long Dark serisi, gerek kendisinin tavşanları koruma iç güdüsü, gerek hipotermisiz geçmeyen geceleri ve kurtlar ile olan efsane düşmanlığı ile tüm Panda izleyicilerinin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

The Long Dark Hikayeli 1. Sezon

  • Bölüm sayısı: 16

The Long Dark’ın zorlu hayatta kalma modunun yanı sıra Wintermute isimli bölümlerden oluşan sürükleyici bir hikâye modu da bulunuyor. Pintipanda TV ekranlarında, Panda’nın The Long Dark ile iyice özleştiği yıl olan 2017 yılında başlayan bu seride her şeyi başlatan uçak kazasını ve ardından gelişen hayatta kalma odaklı hikayeyi izliyoruz.

The Long Dark Göçebe

  • Bölüm sayısı: 15

The Long Dark’ı Mütecavız modunda defalarca oynadıktan sonra başaramayan ve pes eden Panda, bu seride The Long Dark’ın sürükleyici modu Göçebe’yi oynuyor. Göçebe modunda yapması gereken şey ise durmadan sürekli ilerlemeye devam etmek ve The Long Dark’ın tüm haritasını keşfetmek. Bu seri için tüm The Long Dark serileri arasında en sürükleyici olanı diyebiliriz.

The Long Dark Hikayeli 3. Sezon

  • Bölüm sayısı: 8

5 sezondan oluşacak The Long Dark’ın Wintermute adlı hikaye modunun son sezonu olan Crossroads Elegy’de, Milton’da gerçekleşen olayların ardından esrarengiz bir yabancının Dr. Greenwood’u kurtarması ile başlayan ve sonrasında Greenwood’un tipiden bitap olmuş insanları kurtarmaya çalışması ile devam eden ve gelişen olayları anlatıyor.

Tuna (Pintipanda) Akşen kimdir?

pintipanda izle

Tuna ‘Pintipanda’ Akşen, 2011 senesinden beri, yani Twitch platformunun kurulduğu yıldan beri insanlara çeşitli oyunları oynayıp keyifle izleten bir yayıncıdır. Kendisi Twitch’te en çok izlenen ve en çok abonesi bulunan yayıncıların başlarında geliyor. Kendisi 33 yaşındadır ve Twitch alemine girmeden önce özel sektörde birçok iş yapmıştır.

Pintipanda aynı zamanda Twitch’te yayınını yaptığı oyunları YouTube’da da paylaşıyor ve kendisinin YouTube’da 800.000’den fazla abonesi bulunuyor. Twitch’te ise bu sayı 700.000’i aşıyor. Kendisi çayı çok sevmesi ile de bilinir. Pintipanda ismi ise 2011 yılında Ekşisözlük’te yazar olmaya çalıştığı sırada ortaya çıkmıştır.

Velhasıl, bütün bu efsane serileri ve daha fazlasını bizlere uzun yıllardır keyifle izlettiren ve bize bizden gibiymiş gibi hissettiren Pintipanda’ya buradan çok teşekkürler. Umarız bu yaptığın güzel işi uzun yıllar yapmaya devam edersin sevgili Panda :)

147
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
147
6
4
1
0