'Şafak Operasyonu' Diye TV'de Yayınlasan Anlaşılmaz: Gerçekçiliği Ağzınızı Açık Bırakacak Oyundan Yeni Fragman [Video]

46
18
6
1
1
Bir grup bağımsız geliştiricinin Unreal Engine 5 ile geliştirdiği Unrecord, video oyun dünyasının geldiği son noktayı gözler önüne serdi. Birinci şahıs nişancı türündeki Unrecord, gerçek hayattan kesintilermiş gibi görünen grafiklere sahip.

Epic Games'in bir süredir kullanımda olan oyun motoru Unreal Engine 5, bazı geliştiriciler tarafından aktif olarak kullanılıyor. Gelen resmi ve bağımsız projeler, Unreal Engine 5'in bu sektöre çağ atlatacağının açık bir göstergesi. Unrecord olarak isimlendirilen Unreal Engine 5 tabanlı yeni bir oyun, oyunların artık oyun olmaktan çıkıp, gerçek yaşamdan kesitlermiş gibi görünmeye başlayacağını düşündürüyor.

Bağımsız yapımcı DRAMA tarafından geliştirilmekte olan Unrecord, birinci şahıs nişancı türünün en yeni örneklerinden bir tanesi. Henüz yayınlanma aşamasından çok uzakta olan oyun, hikayesi ile değil, grafikleri ile ilgi çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Zira oyun, bugüne dek alıştığımız birinci şahıs nişancı türlerinden çok ayrı bir kaliteye sahip.

İşte Unreal Engine 5'in hünerlerini gösteren oyundan bir ekran görüntüsü

Unrecord

Oyundan alınan ekran görüntüleri, kalitenin zirveye çıktığını gözler önüne seriyor. Ancak bundan ötesi var. DRAMA'nın paylaştığı oynanış videoları, Unrecord'un bir oyundan fazlası olduğunu gözler önüne seriyor.

Unrecord için paylaşılan oynanış videosu

Unrecord için belirsizlikler olsa da oyunun PC'lerin yanı sıra konsollar için de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceği belli değil. Eğer isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanarak Unrecord'un Steam sayfasına ulaşabilir, oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz.

Unreal Engine 5

Oyunun adı bile belli olmadan önce yayınlanan ilk demo fragman şu şekildeydi:

Unrecord için paylaşılan birkaç ekran görüntüsü

unrecord

unreal engine

oyun

46
18
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
46
18
6
1
1