vivo, Özellikleriyle ve Fiyatıyla Mest Eden Kablosuz Kulaklık TWS Air Pro'yu Duyurdu!

4
1
1
0
0
vivo, aktif gürültü engelleme desteğine sahip yeni kablosuz kulaklığı "TWS Air Pro"yu duyurdu. 30 saate kadar kullanım imkanı sunan kablosuz kulaklık, oldukça uygun bir fiyata sahip. vivo TWS Air Pro'nun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Çinli teknoloji şirketi vivo, bugün düzenlediği bir etkinlikte "S17" ismini verdiği orta-üst segment akıllı telefonlarını tanıttı. Ancak etkinlikte duyurulan her şey elbette bu akıllı telefondan ibaret değildi. Şirket, yeni kablosuz kulaklığı "TWS Air Pro"yu da resmen duyurdu. Uygun fiyatlı kablosuz kulaklık, tüketicilerin favorileri arasına eklenecek gibi görünüyor.

vivo TWS Air Pro, dikkat çekici özelliklere sahip olan bir kablosuz kulaklık. Öyle ki bu üründeki kulaklıkların her biri sadece 4 gram ağırlığında ve kulakta ağırlık hissettirmiyor. Bu hafif yapıya rağmen 14,2 mm'lik sürücüler, üst düzey ses kalitesi alınmasını sağlıyor. Her kulaklıkta bulunan birer çift mikrofon, yapay zekanın da desteği ile çevre gürültüsünün yüzde 70'e kadar azaltılmasını sağlıyor. Böylelikle hangi koşul altında olursanız olun, sesiniz karşıdaki kişiye oldukça net gidecek.

Karşınızda vivo TWS Air Pro

vivo TWS Air Pro

vivo'nun yeni kablosuz kulaklıkları, ekolayzer modlarına sahip. Bu modlar; 3D panoramik ses teknolojisiyle desteklenen tiyatro, konser salonu ve kayıt stüdyosu olarak karşımıza çıkıyor. Önceden ayarlanmış bu modlar sizi tatmin etmezse, maksimum bas, ses netliği veya tiz için DeepX Stereo 3 özelliğinden faydalanabilirsiniz. 

vivo kablosuz kulaklık

Bluetooth 5.3 bağlantı desteği sunan vivo TWS Air Pro, aynı anda iki cihaza birden bağlanabiliyor. IP54 sertifikası ile toza ve suya karşı dayanıklılık gösteren kablosuz kulaklık, mobil oyun tutkunlarını da görmezden gelmiyor. Bu kablosuz kulaklık, mobil oyunlar için fena sayılmayacak 88 ms gecikme süresine sahip. Aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken 6 saate kadar kesintisiz kullanabileceğiniz vivo TWS Air Pro'yu kutusuyla birlikte 30 saate kadar kullanabilirsiniz.

vivo kulaklık

Rough Blue ve Vitality White olarak isimlendirilen iki renk seçeneğine sahip kablosuz kulaklık, Çin'de bugün itibarıyla satışa sunuldu. vivo, TWS Air Pro'nun fiyatını ise 42 dolar olarak açıkladı. Ürünün Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Kaynak : https://shop.vivo.com.cn/product/10008468
4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0