Alcatel, 2 Yeni Akıllı Telefon ve Çocuklar İçin Akıllı Saat Modelini Duyurdu

13
2
2
1
1
Alcatel, uygun fiyata günlük işleri karşılayabilecek akıllı telefon isteyenlere iki yeni akıllı telefonu Alcatel 1L Pro ve Alcatel 1 (2021)'i, çocuk akıllı saati arayanlar için de MOVETIME Family Watch 2'yi duyurdu.

TCL çatısı altında faaliyetlerini sürdürmekte olan Alcatel, premium özellikler yerine bütçe dostu bir alternatif arayanlar için iki yeni akıllı telefonu Alcatel 1L Pro ve Alcatel 1 (2021) modellerini duyurdu. Şirket ayrıca çocuklar için MOVETIME Family Watch 2 adında bir akıllı saat de tanıttı.

Damla çentikli, kalın çerçeveli, arka tarafında fiziksel parmak izi tarayıcı bulunan tam olarak fiyatının karşılığı bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkan Alcatel 1L Pro, ilginç bir şekilde 'Pro' takısına ve daha güçlü bir işlemciye rağmen standart Alcatel 1L modelinden daha uygun bir fiyat etiketine sahip.

alcatel 1l pro

Gücünü MediaTek Helio A20 işlemcisinden alan akıllı telefon, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı sunuyor. Android GO işletim sistemi ile çalıştığından RAM kapasitesinin büyük bir sorun olmayacağını söyleyebiliriz. 6,1 inç büyüklüğünde HD+ bir ekrana sahip olan akıllı telefon, her ne kadar üçlü bir arka kameraya sahipmiş gibi gözükse de aslında 13 MP + 2 MP şeklinde iki adet kameraya sahip.

Alcatel 1 (2021) ise günümüze geçmişten ışınlanmışçasına bir tasarıma ve özelliklere sahip. 5 inç büyüklüğünde 480 x 960 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olan akıllı telefon, kalın çerçeveli tasarımıyla günümüz standartlarını pek de karşılamıyor. 2.000 mAh batarya kapasitesi, cihazın gücünü aktarır nitelikte.

alcatel 1

MediaTek MT6739  işlemcisinden güç alan Alcatel 1 (2021), 1 GB RAM ve yalnızca 12 GB'ı kullanıcılara kalan 16 GB depolama alanına sahip. Arka tarafta 5 MP çözünürlüklü tek bir kamera, ön tarafta ise 2 MP çözünürlüklü bir selfie kamerası yer alıyor.

MOVETIME Family Watch 2

MOVETIME Family Watch 2, pembe ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulan, ailelerinin çocuklarının güvenliğinden emin olması, konumunu takip edebilmesi, ihtiyaç halinde görüntülü görüşebilmesi için tasarlanmış bir akıllı saat. 1,54 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan akıllı saat, nano-SIM kart girişi ile 4G bağlantı kurabiliyor. Cihazın üzerinde acil durumlar için bir SOS düğmesi de bulunuyor.

Alcatel, bugün itibarıyla duyurusunu gerçekleştirmiş olduğu ürünlerden Alcatel 1L Pro için 127 dolar, Alcatel 1 (2021) için 59 euro, MOVETIME Family Watch 2 için ise 150 euro fiyat etiketi açıklamış durumda. Özellikle akıllı telefonlar fazlasıyla mütevazı özelliklere sahip olsa da fiyat etiketlerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/tcl_unveils_alcatel_1_2021_and_1l_pro_android_go_edition_phones_a_new_kids_watch-news-49752.php
13
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
1