1
0
0
0
0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz yılın kasım ayında yeni akıllı hoparlörü HomePod Mini’yi tanıtmıştı. Hoparlör, kendisinden bir önceki modele göre daha iyi özelliklerlerle ve donanımla donatılmıştı. Bu hoparlörün bizim için en büyük eksisi, Türkiye’de satışa çıkarılmaması. Fakat bu, bizlerin HomePod Mini’ye ulaşmasına engel olmadı. Sizler için Apple’ın Türkiye’de satılmayan HomePod Mini’sini inceledik.

HopePod Mini’yi ele almaya başlarken elbette öncelikle tasarımından başlayacağız. HomePod Mini, küçük boyutuna rağmen bu boyutuyla evinizde koyduğunuz köşeye bir şıklık katıyor. Üzerindeki kumaş bir yandan güzel görünüm katarken, bir yandan da üreticisinin iddiasına göre ses kalitesini artırmakta görev görüyor. Hoparlörün üstünde dokunmatik bir panel yer alıyor.

Tam bir akıllı hoparlör:

homepod inceleme

HomePod Mini’nin akıllı hoparlör olarak anılmasını sağlayan temel şeyse Apple’ın kendi asistanı olan Siri. Hoparlör sayesinde Siri’ye seslenerek istediğiniz soruları sorabiliyor, istediğiniz bilgileri elde edebiliyorsunuz. Bununla birlikte iPhone’unuza gelen herhangi bir çağrıyı doğrudan hoparlöre aktarıp konuşmayı devam ettirebiliyorsunuz.

Tabii bir hoparlörden bahsediyorsak, dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de ses kalitesi. iPhone’unuzu hoparlöre yakınlaştırdığınız anda çalan medya, otomatik olarak hoparlörden çalmaya devam ediyor. HomePod Mini, bizim deneyimlerimize göre orta düzeydeki ses seviyesinde oldukça güzel kalite sunuyor, fakat ses seviyesi yükseldikçe kalite de düşüyor.

İncelediğimiz HomePod Mini hakkında daha fazla bilgi almak ve olumlu – olumsuz tüm görüşlerimizi öğrenmek için yukarıda yer alan videomuzu seyredebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0