Google Haritalar’ın Beklediğimiz Özelliği Nihayet Türkiye’ye Geldi

0
0
0
0
0
Google Haritalar’ın Beklediğimiz Özelliği Nihayet Türkiye’ye Geldi
Google Haritalar’da yurt dışında uzunca bir süredir kullanılan toplu taşıma özelliği, İstanbul ve Ankara için kullanıma sunuldu.

Google Haritalar’ın bazı ülkelerde kullanıma sunduğu özellikler, yavaş yavaş Türkiye’ye de gelmeye başlıyor. Kullanıcıların en çok faydalandığı özelliklerden olan ‘toplu taşıma’, İstanbul ve Ankara için hizmete açılmış durumda. Bu iki il dışında oturuyor olsanız da uygulamayı açtığınızda ‘toplu taşıma’ ibaresini görebilirsiniz fakat şu an için faydalanamayacaksınız.

Bu özellik sayesinde tren - otobüs hatlarıyla ilgili durak ve güzergah bilgilerine ulaşacak olan Ankaralılar ve İstanbullular, kendileri için en uygun yolculuk deneyimine erişecekler. İstanbul’da oturan kullanıcılar, tren ve otobüs hatları dışında vapur, deniz otobüsü, metrobüs, tramvay, bazı dolmuş hatları ve Marmaray’la ilgili durak bilgilerine de ulaşabilecekler. 1000’den fazla hatla ilgili bilgilere erişebileceğiniz Google Haritalar uygulaması, yaptığınız yolculukların ortalama süresini de açıklıyor.

Özellikten faydalanabilmeniz için uygulamayı açıp sol üst kısımda bulunan ‘alt alta 3 çizgi’ye, ardından ‘toplu taşıma’ ibaresine dokunmanız yeterli.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0