Kayalıklarda Çekildiği Fotoğraflarla Bilinen Instagram Fenomeni, Selfie Çekerken Uçurumdan Düşerek Öldü

Ekstrem koşullarda çektiği fotoğraflar ile Instagram'da kısa sürede fenomen olan Sophia Cheung isimli genç kadın, fenomenlik uğruna hayatını kaybetti. Kayalık bir arazide fotoğraf çektirmek isterken dengesini yitiren kadın, uçurumdan düştü ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İnternet kullanıcıları bugün, hiç beklenmedik bir haber aldılar. Sektörde yeni olmasına rağmen paylaştığı fotoğraflar ile kısa sürede fenomen haline gelen 32 yaşındaki Sophia Cheung isimli kadın, fenomenlik uğruna hayatından oldu. Talihsiz kadın, uçurum kenarında fotoğraf çekinmeye çalışırken dengesini kaybedip düşmesi üzerine, ne yazık ki hayatını kaybetti.

İnternet fenomeni, daha çok ekstrem koşullarda fotoğraflar çekerek Instagram üzerinden yayınlıyordu. Yine sosyal medya hesabı için arkadaşlarını da yanına alarak Hong Kong'daki Ha Pak Lai isimli parka giden kadın, buradaki bir uçurumun kenarında fotoğraf çektirmek istedi. Bir bölümü şelale olan kayalık arazide dengesini kaybeden kadın, metrelerce yüksekten göletin içine düştü. Sağlık ekipleri, tüm müdahalelere rağmen genç kadını kurtaramadılar

Genç fenomenin ölümü, takipçilerini yasa boğdu

Sophia Cheung, son paylaşımını bundan yaklaşık bir hafta önce yapmıştı. Talihsiz kadının Instagram hesabındaki paylaşımlara yapılan yorumlara baktığımızda, takipçilerinin bu ölüm nedeniyle çok üzgün olduklarını görüyoruz. Instagram kullanıcıları, fenomenin ölmek için çok genç olduğunu söylüyorlar. 

Genç fenomenin ölümü, tarihte ilk olmayacağı gibi son da olmayacak gibi görünüyor. Zira zaman zaman, bu tarz üzücü olaylar yaşanabiliyor. Dileriz ki bir daha, fenomen olmak uğruna kaybedilen hayatların hikayelerini sizlerle paylaşmak zorunda kalmayız...