TikTok Fenomeni Destina Masal Güler, Öldürüldü

46
32
14
8
2
Yaşamını Ankara'da sürdürmekte olan TikTok fenomeni Destina Masal Güler, erkek arkadaşının evinin bahçesinde otururken yaşadığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. 31 yaşındaki kadını öldüren kişinin, Kemal Çalık isimli bir adam olduğu öğrenildi.

30 bin civarı takipçisiyle TikTok'un fenomen isimlerinden bir tanesi olmaya başlayan Destina Masal Güler, bir cinayete kurban gitti. 31 yaşındaki talihsiz kadın, sevgilisi Halil Mert ile birlikte otururken uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Halil Mert, pompalı tüfekle kendilerine ateş eden kişinin Kemal Çalık isimli bir adam olduğunu iddia etti. Çalık, açılan soruşturma üzerine tutuklandı.

Saldırıdan hafif yaralı şekilde kurtulan Halil Mert, verdiği ifadede Kemal Çalık'ın uyuşturucu sattığını, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını söyledi. Çalık'ın yanında bir arkadaşının da olduğunu, kendisini darp ettiklerini ve hatta bıçakladıklarını belirten Mert, birkaç saat sonra kız arkadaşıyla evlerinin önünde otururken bir aracın geldiğini ve üzerlerine ateş açtığını ifade etti. Saldırı anında TikTok fenomeninin üzerine kapandığını anlatan Halil Mert, onu kurtaramadığını dile getirdi.

Kemal Çalık'ın iddiaları ise bambaşka

Destina Masal Güler

Konuyla ilgili olarak jandarmaya giden Kemal Çalık ise Halil Mert ve arkadaşlarının kendisi ile arkadaşlarına saldırdığını iddia etti. Hatta Mert'in evine götürüldüğünü, burada da hem saldırı hem de köpekle korkutma yapıldığını ifade eden Kemal Çalık, fırsat bulup evden kaçtığını anlattı. Saldırı hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Çalık, jandarmanın soruşturması neticesinde kasten adam öldürmekten tutuklandı.

Destina Masal Güler kimdir?

31 yaşındaki Destina Masal Güler, yaşamını Ankara'da sürdürüyordu. TikTok'taki paylaşımlarının yanı sıra Instagram ve YouTube gibi mecralarda da paylaşımlar yapan fenomen, kendisini "Ankara'nın değişik hatunu" olarak nitelendiriyordu...

Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/gundem/tiktok-fenomeni-destina-masal-guler-olduruldu-41841986
46
32
14
8
2
Emoji İle Tepki Ver
46
32
14
8
2