Telefonunuzu Havada Kablosuz Şarj Eden Dünyanın En Havalı Standı: OvRcharge

Telefonunuzu mıknatısın itme kuvveti ile yerden yükselmiş bir şekilde şarj eden dünyanın belki de en havalı şarj standı ile tanışın.

İllüzyonistlerin klasik numaralarından biri, sahneye gelen yardımcısını yerden yükseltmektir. İşte bunu yapabilen şarj standınızın olmasını ister misiniz?

AR Desings adlı tasarım firması tarafından üretilen OvRcharge isimli şarj standı bunu gerçekten yaparak telefonunuzu yerden yüksek ve herhangi bir kablo bağlantısı olmadan kablosuz şarj edebilme yeteneğine sahip.

Toplamda üç parçadan oluşan OvRcharge’ın ilk parçası haliyle şarj aleti, bunun yanı sıra tahta bir standa sahip olan cihaz, bir de telefonunuzun şarj soketine takarak arkasına tutturacağınız mıknatıslı da bir alıcıya sahip. Böylelikle mıknatısın itme kuvvetini kullanarak yerden yüksek olan telefonunuz aynı zamanda kablosuz bir şekilde şarj olabiliyor. Telefonunuz şarj olduğunda ise şarj işlemini durduran OvRcharge, dilerseniz havada telefonunuzun süzülmesine devam ediyor.

199 Kanada Doları ön satış fiyatına sahip olan OvRcharge 460TL olarak düşündüğümüzde pahalı gelebilir. Hatta normal satış fiyatı olan 239 Dolar, yani 550TL’yi de düşünecek olursak bir şarj aleti için gerçekten fazla. Fakat hem dekorasyon hem görsel şov şeklinde telefonunuzu şarj etmek için bu parayı vermeye gönüllü iseniz buradan Kickstarter sayfasına giderek bu şarj standına sahip olabilirsiniz.