ZTE'nin Önümüzdeki Yıl Çıkaracağı Telefonun Özelliklerini Siz Belirleyin!

Mobil sektörde önemli yerlere gelen ZTE, 2017 yılında sunacağı telefonu Project CSX adında projesi ile marka takipçilerine sunacak.

Dünya genelinde en fazla rağbet gören markalar genellikle Apple, Samsung, HTC, LG ve Sony gibi firmalar olsa da ZTE’nin halinden memnun bir yapısı olmuştur. Hem başarılı fiyat/performans ürünleri hem de tasarımsal olarak farklı ve güzel cihazlar üreten Çinli firma bu sefer bambaşka bir projeye imza atıyor.

Project CSX adını verdiği yeni projesi ile 2017 yılında piyasaya süreceği telefonun bazı özelliklerini kendi marka takipçilerine sunan ZTE, öne süreceğiniz ilginç ve farklı özelliği kullanıcıların seçmesini isteyerek gelen yoğun istek hangi özellikse bunu telefonunda yer verecek. Ancak bunu işlemci ya da donanımsal özellikler yerine farklılaştıracak garip ve ilginç özellikler olarak kullanıcılara bırakıyor.

Şöyle ki; şu ana kadar gelen önerilerde dual-boot, yani hem Windows Phone hem de Android tabanlı olması, E-ink arka ekran, telefonda şişe açacağı bölümü olması, LED projektör ya da çok yönlü hoparlör gibi özellikler gibi tavsiyeler gelmeye devam ederken dilerseniz ZTE forumuna katılarak buradaki link üzerinden ZTE’ye projenizi sunabilirsiniz.

6-31 Ağustos 2016 arası fikirleri bekleyen ZTE, 1-10 Eylül arasında bu fikirlerden seçtiği düşünceleri oylamaya sunacak. Ardından seçilen özelliğin de dahil olduğu şekilde kullanıcılarından konsept çizimler isteyecek olan firma bunu 12-30 Eylül arasında yaptıktan sonra seçilen konseptleri de 1-10 Ekim tarihlerinde oylamaya sunacak. Artık telefonun özellikleri ve konsepti de hazır olduğu için iş ZTE tarafına geçerek 2017 yılında da üretilerek piyasaya sunulacak olan yeni telefon tamamıyla kullanıcıların istediği ve tasarladığı telefon olarak dünyada bir ilk haline gelecek.

Bakalım ZTE’nin bu projesi sonucunda nasıl bir telefon bizleri bekliyor olacak