Yine Yeni Yeniden: Apple Campus 2’nin Görüntüleri Drone İle Kaydedildi

Hemen hemen her ay Apple Campus 2’nin ne durumda olduğunu drone’u ile görüntüleyerek paylaşan yayıncı, kampüsün Ağustos ayındaki görüntülerini yayınlandı.

Her ne kadar akıllı telefon pazarının zirvesindeki şirket diye verilere dayanarak nitelendiremesek de Apple, yarattığı marka algısı ve diğer akıllı telefon üreticilerine kıyasla elde ettiği kâr ile birçok kişinin gönlünde sadece akıllı telefon değil, tüm teknoloji sektörünün lideri konumunu almış durumda. Hal böyle olunca Apple’da çalışmak için üstüne para ödeyecek insanları bile görebiliyoruz.

Ancak Apple, çalışanların marka itibarından dolayı değil; gerçekten uygun teknolojileri geliştirmek için sağladığı ortam ve konforlu çalışma koşulları nedeniyle Apple’ı tercih etmesini istiyor. Şirket bunun için de harika teknolojilere sahne olacak yeni yuvası Apple Campus 2’yi inşa ediyor.

Apple’ın yeni yuvası desek de neredeyse bir metropol kadar geniş imkanlar sunan Apple Campus 2, tekrar drone ile görüntülendi. Her ay drone ile Apple Campus 2’nin durumunu paylaşan Matthew Roberts; 4K çözünürlüklü olarak Apple Campus 2’nin Ağustos ayındaki halini yayınladı.

Tenis kortlarından AR-GE merkezlerine kadar hem çalışanlar için sosyal alanların hem de teknoloji ve pazarlama çalışmaları için departmanların bulunduğu yeni Apple Campus 2’nin son halini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.