Resident Evil: The Final Chapter Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Başrolünde Milla Jovovich’in oynadığı Resident Evil: The Final Chapter filminin ilk fragmanı, Sony Pictures’ın resmi YouTube sayfasından yayınlandı.

İlki 2002 yılında çekilen Resident Evil film serisinin sonuncusu olan The Final Chapter’ın fragmanı, Sony Pictures Entertainment’ın resmi YouTube kanalında yayınlandı. Oyun dünyasından sinemaya uyarlanan en başarılı film serilerinden olan Resident Evil’ın son filmi The Final Chapter, serinin de sona ereceği film olma özelliğini taşıyor. 2012 yılında çekilen Resident Evil 5’in devamı niteliğinde çekilen filmde Alice, ölülere karşı verdiği savaşını devam ettirecek. 

Son filmde yaşanan bu olayların başladığı yer olan Raccoon City’ye tekrar dönen Alice, eski arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelip hayatta kalan son insanları öldürmeye hazırlanan Umbrella Corporation’a karşı savaşacak.

Başrolünde serinin en başından beri yer alan Milla Jovovich’le birlikte Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola, Lee Joon-Gi gibi isimlerin yer aldığı Resident Evil: The Final Chapter, 27 Ocak 2017’de gösterime girecek. Yalnız bu tarih ABD için geçerli, Türkiye’de ne zaman gösterime gireceği henüz belli değil.