iPhone 7 Ne Zaman Satışa Çıkıyor? İlk Kez Net Bir Tarih Verildi!

Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu için net bir tarihe işaret edildi. Eylül ayı başlaması beklenen satışlar ilk kez hangi gün gerçekleşecek birlikte göz atalım...

Apple’ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone 7 için tarih verildi. Henüz resmi açıklama yapılmasa da Apple blogları ve şirkete yakın kaynaklar ilk kez net bir tarihe işaret ediyor.

9to5mac sitesinin haberine göre, iPhone 7 modeli 23 Eylül tarihinde satışa çıkabilir. Bu günün düşünülmesinin sebebi ise ABD’nin en büyük operatörlerinden AT&T’nin 9 Eylül ve 23 Eylül günlerinde mağazalarındaki görsel ve vitrin düzenlemeleri için bir planlama yapmış olması.

AT&T’nin kendi planlamasında 9 Eylül’de ve 23 Eylül’de tüm mağazalarında yapılacak işler için 2 elemanın çalışacağı toplam 3 saatlik bir görev tanımı belirlemiş olması iPhone 7’nin tanıtım ve satış tarihleri hakkında ipucu veriyor. 9 Eylül tarihindeki tanıtımdan sonra ön sipariş alımına başlanabilir. Bu nedenle mağazalarını hemen hazırlamak isteyen AT&T şimdiden planlamasını yapmış. 23 Eylül tarihi ise iPhone 7’lerin perakende olarak satışa çıkacağı ilk gün olması muhtemel. Bakalım AT&T’nin bu planlaması gerçekten doğru mu?