Samsung Türkiye, Note 7 İçin Para İadesi Yapmıyor mu?

Takipçilerimiz tarafından tarafımıza iletilen birçok e-postaya göre Samsung Türkiye, Note 7 para iadesi konusunda söz verdiği tarihlerde ödemeyi yapmamış.

Samsung’un başına bela olan Note 7’yi en son piyasadan komple çekerek mevcut Note 7 kullanıcılarına para iadesi ya da Galaxy S7 / S7 Edge ile değişim hakkı sağlamıştı.

Ancak son günlerde aldığımız birçok takipçi e-postasına göre Samsung Türkiye, değişim yerine iade isteyen kullanıcılarına söz verdiği tarihlerin geçmesine rağmen halen para iadesi yapmadığı bildiriliyor.

Tarafımıza gönderilen e-postalarda Note 7 satın almış olup malum durumdan dolayı para iadesi istemiş olan kullanıcılar için herhangi bir para iadesinin halen yapılmaması büyük ihtimalle yoğunluk kaynaklı olsa da gerekli süre içerisinde Samsung Türkiye tarafından bu para iadesinin yapılmamış olması kullanıcılar için bir sorun anlamına geliyor.

Söz konusu durum hakkında Samsung Türkiye'ye durumu bahsettiğimizi ve gelecek olan yanıtı bu haberimizden sizlerle paylaşacağımızı belirtelim.