Fox Şimdiden Deadpool 3'ü Planlıyor!

X-Men evrenini istediği şekilde bir türlü toparlayamayan Fox'un imdadına Deadpool yetişecek.

Zamanında Marvel'dan X-Men'in film haklarını satın alan Fox, bir türlü beyaz perdede X-Men filmleri ile dikiş tutturmayı başaramadı. Ortaya çıkan bazı karakterler gerçekten şahane olsa da filmlerin konuları, kronolojik sıkıntılar vb şeyler bir nevi Fox'un kendi ayağına sıkmasıydı.

Ancak işler, bu yılın başında değişti. İlk olarak X-Men Origins: Wolverine filminde karşımıza çıkan Deadpool, her ne kadar hüsran yaratsa da karakteri canlandıran Ryan Reynolds'un yıllar süren inatçılığı ve hırsı ile sonunda olması gereken Deadpool vizyona girmişti.

Filmin bir diğer önemi ise standart süper kahraman filmlerinin aksine R-Rated oluşuydu. Fakar bu durum sanılanın aksine Deadpool'a olan ilgiyi azaltmadı ve Deadpool, adeta gişenin altını üstüne getirdi.

Şimdi ise X-Men: Apocalype ile sinematik evreninde yeni bir başlangıç, bir nevi resetleme yapan Fox, Deadpool üzerinden oynamaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere Deadpool 2 zaten resmi olarak duyurulmuştu. Ancak Fox'un asıl planı, Deadpool 3 ile devreye girecek.

Fox, Deadpool 3 filminde X-Force ekibini tanıtacak ki bu ekipte Deadpool'dan Wolverine'e, Cable'a, Psylocke'a, hatta Hope Summers'a kadar kilit isimler mevcut. Yani Fox, neresinden tutsa için içinden çıkamadığı X-Men evreninin meşalesini artık X-Force'a devretmeyi amaçlamakta. Bu süreçte de kilit nokta Deadpool 3 filminde yatıyor.

Filmin geleceğine dair henüz resmi bir açıklama yok. Ancak şimdiden bu haberlerin kulislerde dolaşmayı, Fox'un çoktan sağlam bir şeyler planladığının göstergesi olarak ele alınabilir.