Diriliş Ertuğrul Oyuncusu Alper Atak, Game of Thrones’a Transfer Oluyor!

Ülkemizde yıllardır reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan Diriliş: Ertuğrul dizisinin Antheus'u Alper Atak, Game of Thrones dizisinin son sezonunda oynayabilir.

Bildiğiniz gibi Game of Thrones, sekizinci ve son sezonuyla izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor. 2019 yılında sona erecek olan bu efsanede bir tanıdık yüz görebiliriz. Nitekim Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncusu Alper Atak, Game of Thrones yapımcıları tarafından oyuncu seçmelerine davet edildi.

HBO'dan gelen davetle ilgili konuşan Alper Atak, "Heyecanlıyım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" şeklinde konuştu. 1972 yılında Adana'da doğan Alper Atak, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Öncesinde Kurtlar Vadisi, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Kod Adı Koz, Sungurlar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi yapımlarda rol alan Atak, Diriliş: Ertuğrul ile adeta patlama yaratmıştı.

Oyuncu Los Angeles'taki seçmelere gitti ama şu an için seçilip seçilmediği ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Umuyoruz kendisini Game of Thrones'ta görürürüz.