Yıllardır Söylentiden İbaret Olan Oyun 'Starfield' Nihayet Duyuruldu!

Bethesda, uzun zamandır üzerine yazılıp çizilen uzay macerası oyunu çıkartmak istediği söylentilerini sonunda doğruladı. Stüdyonun yıllardır üzerinde çalıştığı Starfield oyunu için bir fragman yayınlandı.

Bethesda, E3 2018’de tozu dumana katacak haberlerle gündem olmaya devam ediyor. Fallout 76’yı duyuran firma, bir o kadar iddialı olması beklenen ve bugüne kadar sır gibi saklanan Starfield hakkında ilk detaylı açıklamayı sundu. 

Son 25 yıldır firmanın çıkarttığı en orijinal seri olacak Starfield, Bethesda’nın yıllardır odaklandığı bir projeydi. Bu zamana kadar sınırlı sayıda sızıntıyla oyun dünyasında bir fenomen haline gelmişti. Muhtemelen Starfield hakkında önümüzdeki aylarda çok daha net bilgiler duyacağız. Bu sefer kaynak sızıntılar değil, doğrudan Bethesda olacak.

Starfield için yayınlanan ilk resmi fragman şöyle:

Gördüğünüz üzere bu görüntüler sadece oyunun resmi bir duyurusu niteliğinde ne bir tarih ne de başka bir açıklama yer alıyor. Anlaşılan tek şey sağlam bir uzay macerası ve bilim kurgu serisi ile karşılaşacağımız. Sinematik müzikler de hemen dikkatleri üzerine çekiyor 

Dünya’nın etrafında dönen bir uzay istasyonunu gördüğümüz fragman, uzaydaki insanoğlu yolcuğunu konu alacak bir yapım olacak. Bethesda’nın duyuruyu yapan yetkilisi Todd Howard, “Starfield, yıllarca düşündüğümüz ve üzerinde çalıştığımız bir oyundur.” açıklamasında bulundu ve oyunu sunmak için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Ne yazık ki oyun hakkında elimizde fazla bir detay bulunmuyor. Bundan sonra gözler kulaklar Bethesda tarafından yapılacak açıklamalarda olacak. Starfield, belki aylar belki de yıllar sonra kavuşacağımız destansı bir yapım olabilir.