Turkcell'den Babalar Gününe Özel Extreme Hediye

Babalar Günü yaklaşıyor ve babalarımıza hediye seçmek oldukça zor. Ancak Turkcell düzenlediği oldukça keyifli bir etkinlikle babalarımızla birlikte Off-Road eğitimi ve sürüş deneyimi yaşayabilmemize şans tanımış.

17 Haziran'da hepimiz Babalar Günü'nü kutlayacağız. Böyle özel günlerde hepimizi en çok zorlayan konulardan biri de hediye seçmek oluyor. Özellikle de söz konusu annemiz ya da babamız olduğunda iş iyice zorlaşıyor. Anneye çiçek, babaya kravat almak da artık kötü bir seçenek gerçekten. Ancak Turkcell düzenlediği güzel bir etkinlikle babalarımıza eğlenceli ve yaratıcı bir hediye şansı sundu.

Turkcell Platinum, Maslak'ta düzenlediği bir etkinlikte, babalarımızla birlikte Off-Road sürüşü yapma şansı yakalayacağız. Etkinlik herkese açık olacak ve Off-Road için eğitim almak da mümkün olacak. Turkcell Platinum Off-Road Park’ta gerçekleşecek olan etkinlik boyunca, özel olarak tasarlanan araçlarla eğlenceli bir deneyim imkanı sunulacak.

Eğitim ve etkinlik için Platinum üyesi olan Turkcell'liler %50 indirim şansına sahip olacak. Etkinlik bir süre daha devam edecek ve her hafta 30 Platinum kullanıcısı, çift kişilik Off-Road eğitimi kazanma şansına sahip olacak. %50 indirim kodu ve çift kişilik eğitim şansı için Platinum uygulamasına girmek yeterli, eğer ilginiz varsa, kaçırmayın derim.