Ant-Man and The Wasp'tan Kesilmiş Sahne Müjdesi

Ant-Man and The Wasp, vizyona henüz yeni girmişken yönetmenden bir de kesilmiş sahne açıklaması geldi.

Ant-Man and The Wasp, Marvel'in son filmi ve uzun zamandır bekleniyordu. Gişede de bu beklentinin bir sonucu olarak oldukça yüksek rakamlar elde eden film, henüz çok yeniyken filmin yönetmeni Peyton Reed'den güzel bir haber geldi. Filmin kesilmiş ortalama 10 dakikalık sahnesi olduğunu söyleyen Peyton Reed, DVD ve Blu-ray'lerde yer alacak.

Aslında bu tabii ki bir tür pazarlama tekniği çünkü filmlerin en büyük gelir kaynaklarından biri de vizyon sonrası satışlar. Yapımcılar da doğal olarak daha fazla para kazanabilmek için böyle ufak oyunlar oynayabiliyor. Filmin bütününe herhangi bir katkısı bulunmayan ve genellikle bu yüzden kurgu esnasında çıkarılan bu sahneler sonrasında röportajlarla birlikte DVD'lere ve Blu-ray'lere ekleniyor.

Yönetmen Peyton Reed'in tam açıklaması ise şu şekilde;

“Toplamda 5 ya da 10 dakika uzunluğunda kesilmiş sahne göreceksiniz. Bazen bir sahne çok iyi olmasına rağmen bir şeyleri tekrar edebiliyor. Bazen de daha sonra bu sahneye gerek kalmadığını anlıyorsunuz. Ant-Man and the Wasp’ın kesilmiş sahneleri quantum alemiyle alakalı olacak. Ayrıca Walton Goggings de daha çok görünecek. Belki biraz daha quantum alemini görebiliriz. Hepsi de çok keyifli sahneler olacak. Bunları filmin Blu-ray versiyonunda seyredebileceksiniz.”