Avengers: Endgame, Bilet Ön Satışlarında Infinity War'u 5'e Katladı

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmine yalnızca iki hafta kaldı. Açıklanan resmi rakamlara göre Avengers: Endgame, ilk hafta erken bilet satışlarında serinin bir önceki filmi olan Infinity War'u 5'e katladı.

Marvel Sinematik Evreni’nin 11 yıllık geçmişinin zirvesi olan Avengers: Endgame, gişede de zirvenin sahibi olacak gibi duruyor. Sinema bilet servisi Fandango’dan gelen açıklamaya göre Endgame’in erken satış rakamları, bir önceki film Avengers: Infinity War’un erken bilet satışlarını beşe katladı.

Fandango’nun yaptığı açıklamaya göre Endgame, ilk hafta erken bilet satışı konusunda rekor kırdı ve birincilik koltuğunda 2015 yılından beri oturan Star Wars: The Force Awakens’ı tahtından indirdi. Endgame, ilk hafta erken bilet satışı rekorunun yanı sıra ilk gün erken bilet satışında da rekorun yeni sahibi oldu.

Fandango'nun başkanı Paul Yanover yaptığı açıklamada “Biletlerin satışa çıktığı ilk 15 dakikada The Force Awakens’dan daha yüksek olacağını görebiliyordunuz” dedi.

Serinin bir önceki filmi olan Infinity War, açılış haftası rekorunu 258 milyon dolarlık gişe hasılatıyla elinde tutuyor ancak Endgame’in bu rekoru kırarak ilk haftada 280 milyon dolarlık bir gişe geliri elde edeceği düşünülüyor.

Sizce Avengers: Endgame açılış haftasında Infinity War’un rekorunu veya Avatar’ın elinde bulundurduğu 2,7 milyar dolarlık toplam gişe hasılatı rekorunu kırabilir mi? Yanıtlarınızı yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.